Type what you are searching for:

Op vakantie, voor wie kiest voor zomerse sferen

Bent u van plan deze zomer zoveel mogelijk tijd aan een zonnig strand door te brengen? Dat vraagt om levendige en kleurrijke sieraden en horloges, die uw garderobe compleet maken. Zo komt u overal goed voor de dag, van Scheveningen tot Saint-Tropez.

 


 

Een frisse duik met de Oris Aquis Date

Wie kiest voor een ontspannen vakantie aan zee, wil natuurlijk ook wel eens een frisse duik in het azuurblauwe water van een tropische zee nemen. Met de Oris Aquis Date is dat geen probleem want het duikhorloge is tot driehonderd meter waterdicht. Bent u van plan ’s avonds nog wat langer te genieten op een terras of in een restaurant? Ook dan is deze edelstalen Oris met een wijzerplaat van blauw parelmoer en een lichtblauwe rubberband een elegante reisgenoot. Het horloge geeft de tijd en datum aan dankzij een automatisch uurwerk met een gangreserve van 38 uur. Dus mocht u besluiten het horloge een paar dagen in uw hotelkamer te laten liggen, vergeet dan niet om ook de datum gelijk te zetten als u het weer gaat dragen. Tenzij u een excuus zoekt om het vliegtuig terug naar huis te missen natuurlijk.

 

Bekijk Oris collectie
 


 

Een zomers geheel van BRON

Bij het zien van dit collier van BRON kunnen we in deze tijd van het jaar maar aan één dingen denken: zomer! Keshi-parels en de gekleurde edelstenen amazoniet, amethist, toermalijn en aquamarijn maken dit roségouden collier tot een zomers geheel. Handig is ook dat dit collier verschillende variaties biedt omdat het mogelijk is de hangers van BRON te wisselen. Zo geeft u het een andere uitstraling en hoeft u toch slechts één collier mee op vakantie te nemen.

 

Bekijk BRON collectie
 


 

Tot grote diepte met Carl F. Bucherer

Wie van plan is deze zomer niet alleen het strand te verkennen, maar ook de oceaan op grote diepte te ontdekken, kan niet zonder betrouwbaar duikhorloge. Zo’n horloge is de Patravi Scubatec van Carl F. Bucherer. Het is een honderd procent duikhorloge dat het mogelijk maakt de tijd onder water bij te houden. Het horloge is voorzien van een schroefkroon met heliumventiel en tot maar liefst vijfhonderd meter waterdicht. Bent u van plan niet alleen te duiken, maar ook op andere manieren van uw vakantiebestemming te genieten? Dan is de Scubatec met zijn edelstalen/keramische kast een stijlvolle reisgenoot en dankzij een band van gerecycled PET-textiel met rubber nog duurzaam ook. Het automatische uurwerk is chronometer-gecertificeerd, en dus buitengewoon nauwkeurig.

 

Bekijk CFB collectie