Type what you are searching for:

Nieuwe gezichten bij Van Hell Juweliers

Bij Van Hell juweliers treft u bekende gezichten, maar nu verwelkomen we twee nieuwe medewerkers. Gea Strating in Amersfoort en Katinka van den Noort in Apeldoorn. We stellen ze graag aan u voor.

 


 

Even voorstellen: Katinka van den Noort

Het is volop vakantietijd. Het kan dus zijn dat u haar nog niet ontmoet hebt, maar in Apeldoorn heeft Katinka inmiddels haar draai gevonden. Ze vertelt graag iets meer over zichzelf.

 

Wat is je achtergrond?
“Mijn achtergrond is de verkoop in de exclusieve kinderkleding en daarna exclusieve mannenmode. Kleding heeft nog steeds mijn interesse. Het spreekwoord luidt niet voor niets, kleren maken de man/vrouw.”

 

Waarom heb je ervoor gekozen om bij Van Hell juweliers te gaan werken?
“De vacature van Van Hell juweliers trok mijn aandacht, ook omdat ik ze altijd al online volgde. Het eerste gesprek was positief, en ik was zo onder de indruk van de winkel en uitgebreide collectie dat het mij niet meer losliet. Toen heb ik de keuze gemaakt om bij dit mooie familiebedrijf te willen werken.”

 

Je bent hier net begonnen, wat is je eerste indruk van het werk?
“De eerste indruk was een leuk team, waar ik mij welkom voelde. Maar daarnaast kreeg ik ook heel veel informatie, wat wel even tijd nodig had en een plekje moest krijgen. Inmiddels heb ik mijn draai gevonden en leer ik elke dag weer nieuwe dingen.”

 

Wat mogen klanten van jou verwachten?
“Naar klanten toe wil ik graag gericht en eerlijk advies geven. Enthousiast en gericht de klant adviseren waar de klant blij van wordt is mijn passie en daar word ik gelukkig van!

 


 

Even voorstellen: Gea Strating

In Amersfoort is sinds begin juni Gea werkzaam. Wellicht heeft u haar inmiddels leren kennen als een ervaren kracht die zich inmiddels helemaal thuis voelt in het familiebedrijf. Ze vertelt graag wat haar drijft.

 

Wat is je achtergrond?
“Ik ben geboren en getogen in Assen. In 1988 ben ik de opleiding juwelier gaan volgen aan de MTS vakschool Schoonhoven. Daarna heb ik bij verschillende juweliers gewerkt. Bij de firma Heetman in Rotterdam, juwelier Aalbers in Velp en bij juwelier Verhagen in Assen. Ook heb ik 27 jaar voor juwelier Aalbers in Zwolle gewerkt als assistent manager en de laatste periode als eindverantwoordelijke.”

 

Waarom heb je ervoor gekozen om bij Van Hell Juweliers te gaan werken?
“Van Hell juweliers in Amersfoort geeft me de mogelijkheid om bij een prachtig nieuw verbouwde juwelier te werken met een mooie historie en bekende en onbekende merken. Voor mij is dat een nieuwe, stimulerende omgeving met meerdere generaties Van Hell en fijne collega’s. Na 27 jaar was het best een spannende keuze, maar na fijne gesprekken met de familie van Hell heb ik de beslissing met vertrouwen genomen.”

 

Je bent begin dit jaar begonnen, hoe bevalt je werk?
“Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk en geniet van het contact met klanten.”

 

Wat mogen klanten van jou verwachten?
“Het is fijn om de vaste en klanten te ontvangen op zo’n prachtige locatie en ze te begeleiden en adviseren. Ik help ze graag bij hun keuze naar een mooi geschenk voor henzelf of om cadeau te geven.”

 

Winkel Amersfoort     Winkel Apeldoorn