Type what you are searching for:

Representatief in de horeca

Een baan in de horeca kan lastig zijn als het om sieraden en horloges gaat. De chef-kok zal niet het deeg kneden met ringen om de vingers, terwijl een representatieve functie juist vraagt om meer uitgesproken sieraden en horloges. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Met deze voorbeelden kunt u elke bestelling opnemen.

 


 

Gegarandeerd waterdicht

Een horloge voor wie in de horeca werkt, moet tegen een stootje kunnen. Zo’n horloge is de Aquis Small Second Date van Oris. Het edelstalen duikhorloge is tot maar liefst vijfhonderd meter waterdicht, en dat is wel zo handig voor de barman of de afwashulp. Al zou het jammer zijn dit horloge onder water te verbergen, want met zijn blauwe wijzerplaat, lunette en rubberen band mag het beslist gezien worden. Het geeft de tijd en de datum aan dankzij een automatisch uurwerk.

 

Bekijk Oris collectie
 


 

Aangename verschijning

Deze oorhangers van Bigli vormen een aangename verschijning in elk restaurant en op elk terras. De roségouden oorhangers maken deel uit van de ‘Mini Sweety’ collectie van Bigli. Het oorsieraad heeft een unieke kleur groen, die de naam ‘Green Aventurine For Ever’ heeft gekregen. Deze kleur wordt verkregen door de edelstenen parelmoer, groene aventurine en lemonkwarts op elkaar te bevestigen. In het roségoud is, zoals bij elk sieraad van Bigli, een briljant geslepen diamant gezet.

 

Bekijk Bigli collectie
 


 

Oneindige schoonheid

Deze armband van Tirisi Moda is oneindig mooi, draagbaar en voor elke gelegenheid geschikt. De naam is dan ook Infinity en ze draagt het symbool van een oneindige knoop. De armband is er in drie varianten, maar deze heeft aan de taupekleurige leren band een knoop van zilver en roségoud.

 

Bekijk Tirisi Moda collectie