Type what you are searching for:

Back to the office

Wie hele dagen aan de telefoon of achter de computer doorbrengt, heeft het vast wel opgemerkt. Sieraden en horloges kunnen beter niet te veel rinkelen, slingeren en knellen. Een administratieve functie vraagt vooral om comfort. Al betekent dit niet dat sieraden en horloges niet ook elegant, sprankelend en modieus kunnen zijn. Deze voorbeelden bezitten alle benodigdheden eigenschappen voor de manager.

 


 

Een horloge van alle tijden

Of je nu begint aan een eerste werkdag bij een nieuw bedrijf of al bijna aan het pensioen toe bent. Deze Sport Classic van Ebel is een horloge van alle tijden. Sinds het dameshorloge in de jaren zeventig werd geïntroduceerd, is het in vele gedaantes verschenen. Anno 2023 is er deze edelstalen uitvoering met een geelgouden lunette en een wijzerplaat van oranje zachtbruine parelmoer. Een nauwkeurig quartz uurwerk zorgt ervoor dat elke werkdag efficiënt kan worden ingevuld.

 

Bekijk EBEL collectie
 


 

Glamour op kantoor

Tirisi Jewelry brengt een beetje glamour tijdens een werkdag met deze rosé­gouden creolen. Ze zijn ontworpen en vervaardigd met een onberispelijk oog voor detail. In het 18 karaat roségoud zijn briljant geslepen diamanten ‘pavé’ gezet. Elegant, draagbaar en adembenemend mooi zorgen ze voor een sprankeling, zelfs tijdens de saaiste werkdag.

 

Bekijk Tirisi collectie
 


 

Comfort op het toetsenbord

Vindt u het niet prettig om de hele dag achter het toetsen­bord te zitten met een flinke ring om de vinger? Dan heeft IsabelleFa een oplossing met de rosé­gouden Navette-ring. De ring draagt door de Navette-vorm namelijk buitengewoon comfortabel. Aan het oppervlak is de ring royaal, maar aan de binnenzijde loopt de ring terug in dikte waardoor deze minder raakvlak heeft met de huid. Een niet zichtbaar geheimpje voor de drager is dat aan de binnenzijde van de ring een briljant geslepen diamant is gezet.

 

Bekijk IsabelleFa collectie