Type what you are searching for:

Nieuw bij Van Hell juweliers

De afgelopen tijd hebben we ons aanbod kunnen uitbreiden met prachtige sieraden en aansprekende horloges. We laten ze graag persoonlijk aan u zien, maar dit is alvast een preview van enkele nieuwe horloges die u bij ons mag verwachten.

 


 

Montblanc 1858 Geosphere 0 Oxygen The 8000

De Montblanc 1858 Geosphere 0 Oxygen The 8000 is een eerbetoon aan ‘s werelds hoogste toppen en de alpinisten die deze durven te beklimmen onder extreme omstandigheden. De voordelen van dit horloge zijn er gelukkig ook voor de man die niet van plan is om de Montblanc te beklimmen. Het horloge is bijvoorbeeld zo ontworpen dat beslaan en oxideren wordt voorkomen.

Het horloge wordt aangedreven door het MB 29.25 automatisch uurwerk met Manufacture Worldtime-complicatie. Het toont de tijd van de 24-uurszones die leesbaar zijn op de lichtgevende continenten van de 3D-draaiende bollen op het noordelijk en zuidelijk halfrond, dag- en nachtindicaties, dubbele tijdweergave en een datum. Het horloge heeft een titanium kast en een edelstalen band met vouwsluiting.

 

Bekijk Montblanc collectie
 


 

Breitling Top Time B01 Ford Thunderbird

Mannen met een liefde voor autosport en gevoel voor stijl, zullen graag achter het stuur plaatsnemen met een Top Time van Breitling om de pols. Het horloge voor snelheidszoekers heeft een nieuwe look, die trouw blijft aan de originele en opvallende ontwerpen van de Top Time uit de jaren zestig. De Breitling Top Time B01 Ford Thunderbird heeft de kleuren en het embleem van de klassieke sportauto, evenals een raceband van kalfsleer, een tachymeterschaal en contrasterende ‘squircle’ (niet helemaal vierkant, niet helemaal rond) subdials die doen denken aan vintage dashboardmeters. Hij wordt geleverd met een waanzinnige motor onder de kap: het uitzonderlijke Breitling Manufacture Calibre 01.

 

Bekijk Breitling collectie
 


 

Breitling Classic Avi P-51 Mustang

Een horloge dat durft op te vallen. Dat is de Classic Avi P-51 Mustang van Breitling. De chronograaf heeft een roségouden kast met een diameter van 42 millimeter. Dat het een pilotenhorloge betreft blijkt wel uit het feit dat het is ontworpen om alle uitdagingen in de lucht aan te gaan. Zo heeft de Classic AVI P-51 Mustang grote, goed leesbare Arabische cijfers op de zwarte wijzerplaat. De gekartelde lunette zorgt voor optimale grip. De doorgestikte kalfsleren band geeft een knipoog naar de naden die te vinden zijn op klassieke vlieguitrustingen. Het COSC-gecertificeerde Breitling Caliber 23 geeft nauwkeurig de (vlucht)tijden aan.

 

Bekijk Breitling collectie
 


 

Rolex Deep-Sea Challenger ‘James Cameron’

Wie op zoek is naar een Rolex zal erg zijn best moeten doen en veel geduld moeten hebben om er een te bemachtigen. Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor pre-owned, en dan voldoet deze Rolex Deep-Sea Challenger ‘James Cameron’ aan alle eisen. Het model werd door Rolex uitgebracht om de prestatie van James Cameron te eren. In 2012 bereikte hij met zijn Challenger Deep een diepte van maar liefst 10.908 meter. De wijzerplaat heeft een prachtig kleurverloop van donkerblauw naar zwart. Dit symboliseert de diepte die licht kan bereiken in water. Het duikhorloge is waterdicht tot maar liefst 3.900 meter. Dit interessante Rolex-horloge heeft een prachtig design en is bovendien nog in uitstekende conditie. Het wordt geleverd met de originele doos en papieren.

 

Bekijk horloge