Type what you are searching for:

Thuis werken of studeren? Geef de werkplek een frisse look

Wie thuis tijd aan werk of studie besteedt, heeft waarschijnlijk een plek in huis waar het fijn werken is. Maar wie na de vakantie met een opgeruimd gemoed weer aan de slag gaat, zal de werkplek graag een opgeruimde en frisse touch geven. Met een zowel nuttig als charmant accessoire is het straks nóg prettiger werken.

 


 

De tijd op tafel

Ook thuis achter het bureau is het belangrijk om op de tijd te blijven letten. Dat kan natuurlijk op het computerscherm, maar een mooie tafelklok brengt sfeer in het thuiskantoor. Deze klok van Qlocktwo bijvoorbeeld, die heel menselijk de tijd in woorden meldt in plaats van de kille cijfertjes op de laptop of mobiel. De Qlocktwo Touch Creators Edition Vintage Copper heeft een geoxideerde koperplaat, met unieke kleurtinten die variëren van grijs tot groen vermengd met tinten blauw. Door de klok op een natuurlijke manier te laten oxideren wordt een uniek patroon verkregen, waardoor elke klok weer anders is. Zo is een klok ontstaan om extra lang naar te kijken, ook als we al lang hebben gezien hoe laat het is.

 

Bekijk Qlocktwo collectie
 


 

Doorbreek de stilte

Een muziekje tijdens het werken of een college nog eens terug­luisteren. Dat kan natuurlijk met een oortje of koptelefoon, maar deze DaqiConcept Bluetooth Speaker Golden Ginko oogt een stuk vriendelijker. De porseleinen vogel in een wit kooitje, de Golden Gingko, is in werkelijkheid een Bluetooth speaker met een lamp. De Golden Gingko speelt muziek of ander geluiden af terwijl de kamer wordt verlicht met omgevingslicht (drie standen in lichtsterkte). Uit de vogel zelf komen de hogere tonen en uit de onderzijde de lagere tonen. De kooi staat op een walnoothouten basis.

 

Bekijk Daqi collectie
 


 

Handgeschreven

Een snelle notitie of een persoon­lijke brief krijgt een warme noot als deze niet online wordt geschreven, maar met een mooie pen op papier. De Gnomo Moods Rollerball Ghiacciaio van Montegrappa is hiervoor gemaakt. De rollerbal is gemaakt van edelhars en puur zilver. De pen heeft het formaat van een lippenstift en past dus in elke handtas, maar ook thuis aan het bureau kunnen we niet zonder. Al worden van deze pen slechts honderd exemplaren gemaakt.

 

Bekijk collectie
 


 

Nuttig kunstwerkje

Nuttig als het in werking is, maar altijd een kunst­werkje op tafel of bureau. Dat is de Orbit Winder Birch die functionaliteit en schoonheid moeiteloos combineert. De watchwinder roteert een horloge met automatisch uurwerk in een gyroscopische structuur die een tourbillon nabootst. Dit verleent het uurwerk een vrije rotatie in alle richtingen. Omdat de watchwinder niet 24/7 in beweging is, heeft de Orbit Winder een design dat een plekje in elk interieur verdient.

 

Bekijk Orbit collectie
 


 

Een heerlijke geur

Een fijne geur draagt eraan bij dat een thuis­kantoor niet alleen een plek is om te werken, maar ook om je prettig te voelen. De geuren uit de Culti Colors-lijn van Culti Milano zijn een heerlijke uitbarsting van energie die elke kamer tot leven brengt. De lichte geur Amara is fris, dynamisch, vrolijk en opwindend. Ze doet denken aan een zomerdag, de zon op de huid en blije gedachten. Bittere sinaasappel vermengt zich met bergamot en kardemom en zweeft in de lucht met de spirituele toets van sandelhout. Deze diffuser is door zijn formaat een geweldige eyecatcher in elke royale ruimte. Door de geurstokjes vaker of minder vaak om te draaien is de intensiteit van de geur eenvoudig te bepalen.

 

Bekijk Culti Milano collectie