Type what you are searching for:

Op de winkelvloer

Wie in de detailhandel werkt, zal elke dag representatief voor de dag willen komen. Al maakt het natuurlijk wel het verschil of u werkt bij een luxe boutique, een boekhandel of een bloemist. Welke sieraden voor uw beroep passend zijn, weet u zelf het best. Maar wij doen u graag enkele mooie suggesties.

 


 

Dromen van avontuur

De Spirit Zulu Time is geïnspi­reerd door pioniers die in vroegere tijden barre expedities en ontdekkings­reizen maakte. Longines heeft dit vertaald naar een herenhorloge voor de man van vandaag met een kastdiameter van 39 millimeter. Mannen die tijdens een lange dag op de winkelvloer graag een beetje wegdromen naar de avontuurlijke reizen van de pioniers van vroeger, hebben nu de beschikking over een horloge waarop de tijd in drie tijdzones is af te lezen. Het edelstalen horloge is uitgerust met een Zwitsers automatisch uurwerk dat COSC-gecertificeerd en dus buitengewoon nauwkeurig is.

 

Bekijk Longines collectie
 


 

Verwante juweliers

Carl F. Bucherer is een Zwitserse juwelier en bovendien een oud familie­bedrijf. Dat de dames en heren bij Van Hell juweliers zich verwant voelen aan het oude merk mag voor zich spreken. Al ligt hier natuurlijk meer dan alleen een mooi verhaal aan ten grondslag, want Carl F. Bucherer maakt gewoon heel mooie horloges. Dit dameshorloge is de Manero Autodate Love. Het is een perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit. Dankzij het nauwkeurige automatische uurwerk zal bovendien geen afspraak worden gemist. Het horloge heeft een gangreserve van 42 uur. De achterzijde is voorzien van een saffierglas, waardoor het uurwerk te zien is.

 

Bekijk CFB collectie
 


 

Indrukwekkend zacht

Wie in een omgeving van luxe werkt, komt goed voor de dag met deze ring van Artur Scholl. De roségouden ring oogt indrukwekkend en tegelijkertijd zacht op de hand. De ovale middensteen is een groene amethist die aan beide zijden wordt geflankeerd door paarse amethisten. Daar omheen zijn witte, briljant geslepen diamanten in het 18 karaat roségoud gezet. Dit alles maakt een heerlijk geheel, die elke outfit afmaakt.

 

Bekijk collectie