Type what you are searching for:

7 favorieten van Mirjam van Hell

Zeven is voor veel mensen een geluksgetal. Het is een heilig getal in veel Bijbelse verhalen en het is het meest gevraagde eindcijfer voor mensen die een staatslot kopen. Daarom vroegen we Mirjam van Hell naar zeven van haar favoriete sieraden en horloges. Dit zijn de zeven blikvangers waar zij op dit moment heel blij van wordt.

 


 

Prestatie en elegantie

Nog maar net nieuw binnen en nu al een favoriet. Het is de nieuwe Conquest van Longines, een horloge dat is geïnspireerd door pioniers die in het verleden ontdekkingen deden en grenzen verlegden. Dat doet de Conquest zonder dat dit ten koste gaat van de elegantie. Dit horloge heeft een edelstalen kast met een diameter van 42 millimeter en een keramische bezel. Het zwart van de bezel en de chronograafcounters harmonieert perfect met de wijzerplaat in sunray brown. Achter deze aantrekkelijke façade schuilt een automatisch chronograafuurwerk met een gangreserve van 59 uur. Prestatie en elegantie gaan in deze Conquest moeiteloos samen.

 

Bekijk Longines collectie
 


 

Voor een knusse herfstavond

Nu de herfst is aan­gebroken en de dagen korter worden, zorgt deze Jingoo Gold Black van DaqiConcept voor een warme sfeer in elke huiskamer. De prachtige matzwarte vogel is gehuisvest in een matgouden vogelkooi. De matgouden afwerking brengt een luxueuze nieuwe toevoeging aan de collectie en de combinatie van goud en zwart straalt een klassieke verfijning uit. Deze mooie verschijning is echter meer dan alleen een luxueuze toevoeging aan uw interieur. Het is tevens een speaker om uw favoriete muziek af te spelen en bovendien hoogwaardige sfeerverlichting. Warmte, sfeer en muziek, hiermee wordt elke herfstavond een knus moment van de dag.

 

Bekijk collectie
 


 

In één woord fantastisch

Deze oorhangers uit de Milano Due collectie van Tirisi Jewelry zijn wat Mirjam van Hell betreft in één woord fantastisch. Ze passen niet alleen bijna overal bij, maar de combinatie van warm roségoud en de witte diamant in witgouden zettingen is ook nog eens buitengewoon fraai. Onder het oor is in 18 karaat roségoud een hematiet gezet. De hematiet is facet geslepen, wat zorgt voor een subtiele schittering.

 

Bekijk Tirisi collectie
 


 

Sportief in warme najaarstinten

Sportief en toch elegant. Een horloge dat aan deze eisen voldoet, mag rekenen op de waardering van Mirjam van Hell. Zo’n horloge is deze Ebel 1911, een nieuw model uit een collectie die al decennia wordt gemaakt. Deze nieuwste uitvoering van het succesvolle dameshorloge combineert edelstaal met geelgoud. Het heeft de bekende zeshoekige kastvorm en de klassieke band met vijf schakels. Maar waar we vooral enthousiast over zijn, is de luxe parelmoeren wijzerplaat. In een warme okertint is dit een kleur voor dit najaar!

 

Bekijk Ebel collectie
 


 

Een persoonlijke pinkring voor elke dag

Wie denkt dat een juwelier elke dag een ander sieraad uit het enorme aanbod draagt, heeft het mis. Ook Mirjam heeft haar favorieten, sieraden die ze dagelijks draagt. Een daarvan is deze pinkring van Artur Scholl. Het is een buitengewoon persoonlijk sieraad, want de ring draagt haar eigen naam. De pinkring in 18 karaat roségoud met witte diamant draagt ze élke dag! Waarom? Hij is echt mooi zwaar gemaakt en letterlijk schitterend!

 

Bekijk collectie
 


 

Ongedwongen luxe

Deze armbanden van Jörg Heinz zijn luxe, maar on­gedwon­gen. Ze zijn makkelijk om de pols te schuiven en goed te combineren met andere armbanden. De armbanden zijn er in verschillende materialen en kleuren, maar elk heeft een voor Jörg Heinz kenmerkende siersluiting die niet alleen het sieraad veilig op zijn plaats houdt, maar ook een echte eyecatcher is. De verwisselbare sluiting kan bovendien eenvoudig met andere armbanden of colliers worden gecombineerd.

 

Bekijk Jörg Heinz collectie
 


 

Onmisbaar van Bron

Een goede Catch-ring van Bron Jewelry mag wat Mirjam betreft niet ontbreken in de sieraden­collectie van elke vrouw. Ze vindt ze zelf in ieder geval heerlijk om te dragen. Zelf draagt ze er twee, weliswaar in blauw/grijs en zachtblauw/groen, maar deze tint is ook weer prachtig. De roségouden ring met grijze maansteen is perfect voor het najaar en is supermooi te combineren met warmrood hessoniet of een krachtige London Blue topaas.

 

Bekijk Bron collectie