Type what you are searching for:

Mooi met magenta

Het is geen rood, het is geen blauw, maar het is een kleur ergens daar tussenin. Magenta is een bijzondere mengelmoes van tinten die we deze herfst veel tegen gaan komen. Moeilijk om te combineren dus? Wij denken van niet en helpen u graag op weg.

 


 

Vijftien tinten roze en paars

Vijftien saffieren in diverse roze en paarstinten sieren deze armband van R&C Jewelry. In de witgouden armband van het Nederlandse merk komen de saffieren prachtig naar voren. Ze zijn gefacetteerd en geven daarmee een bijzondere schittering. Voor nog meer schittering zorgen de briljant geslepen diamanten die tussen de saffieren zijn gezet.

 

Bekijk R&C Jewelry collectie
 


 

Intense rhodoliet

De Sushi ring is de allereerste ring die Bron maakte in het jaar 2000 en sindsdien hebben we ervan kunnen genieten. Deze herfst is de ring in een nieuw, nog mooier jasje gestoken. De rhodoliet is random geslepen. De witte diamanten zorgen voor een frisse sprankeling, wat zorgt voor een mooi met de intense kleur van de rhodoliet. Een ring waar je naar blijft kijken.

 

Bekijk Bron collectie