Type what you are searching for:

Genieten van groen

Als kleur kan groen eigenlijk het hele jaar, maar deze herfst is groen helemaal de trend. Daar zijn we bij Van Hell juweliers op voorbereid, want we vonden aansprekende horloges en sieraden om uw groene collectie te completeren.

 


 

Donkergroen emaille

Deze Cape Town armband van Tirisi Moda combineert donkergroen emaille met zilver en roségoud. Dit maakt een sportief geheel van de armband die solitair of in combinatie met andere armbanden kan worden gedragen. De armband is nieuw in de Cape Town collectie, vernoemd naar de stad in Zuid-Afrika, maar ontworpen in Amsterdam.

 

Bekijk Tirisi collectie
 


 

Caleidoscopisch groen

Is groen uw kleur en heeft u aandacht voor het milieu? Dan is deze Oris Aquis voor u gemaakt. De groene wijzerplaat is namelijk gemaakt van gerecyclede visnetten. Bij het maken van deze caleidoscopische wijzerplaten worden kleine groene, blauwe en witte restjes plastic voorzichtig verwarmd. Terwijl ze afkoelen, harden ze uit tot een dunne laag materiaal. Dit wordt vervolgens op maat gesneden, geschaafd en geschuurd tot het slechts 0,3 millimeter dik is. Het materiaal bevat geen additieven, vulstoffen of lijmen. Geen twee wijzerplaten zijn dan ook hetzelfde. Het is overigens ook mogelijk om de voormalige visnetten terug te brengen naar de plek waar ze vandaan komen, want de Aquis is een duikhorloge met een waterdichtheid tot driehonderd meter. Het edelstalen horloge heeft een kastdiameter van 43,5 millimeter. Hier binnen worden de tijd en datum aangestuurd door het automatische uurwerk, kaliber 733.

 

Bekijk Oris collectie
 


 

Techniek en trendy groen

Het groen van de counters op de wijzerplaat en de vegan band is een mooi modestatement voor de herfst van 2023, maar deze Manero Flyback van Carl F. Bucherer is meer dan dat. Dit typerende CFH-horloge bevat namelijk het verfijnde CFB 1970 chronograafuurwerk met flyback-functie. Het automatische uurwerk biedt naast de tijd en de chronograaf ook een datumaanduiding en een tachymeter. Techniek en trends gaan in deze Manero Flyback hand in hand.

 

Bekijk CFB collectie