Type what you are searching for:

Prachtig in paars

Paars is echt een kleur die we graag dragen als het wat frisser wordt. Het is een warme tint die zowel chique als modieus is. Maar welke sieraden kleuren hier mooi bij?

 


 

Bijzondere amethist

Parelmoer, amethist, bergkristal en diamant zijn de perfecte combinatie in deze roségouden oorhangers van Tirisi Jewelry. De triplet van edelstenen met de paarse amethist als middelpunt heeft een unieke kleur en bijzondere uitstraling. Met de bijpassende ring en het collier is uw paarse outfit helemaal compleet.

 

Bekijk Tirisi collectie
 


 

Sportief paars

Paars kan ook heel sportief ogen, zoals we zien aan deze armband van Albanu. De band is gemaakt van gevlochten cordon (scheepstouw) en is zes millimeter breed. Hij wordt ook tijdens sportieve activiteiten stevig op zijn plaats gehouden door een sluiting van edelstaal. Mocht deze armband u aanspreken, maar is paars toch niet helemaal uw kleur. Dan is deze Albanu armband er ook in o.a. zwart, bruin, geel en rood.

 

Bekijk Albanu collectie
 


 

Exclusief lavendel

Soms is een steen zo bijzonder dat een sieraad er speciaal voor wordt ontworpen. Zo’n edelsteen is de lavendelkleurige chalcedoon. Deze ring, uit een exclusieve collectie van Bron, is extra zwaar uitgevoerd waardoor hij prachtig solitair gedragen mag worden. Rondom de cabochon geslepen lavendelkleurige chalcedoon is zwart korund gezet. Dat geeft deze prachtige ring een uitgesproken karakter. Door Bron liefdevol en vakkundig gevangen in 18 karaat roségoud.

 

Bekijk Bron collectie