Type what you are searching for:

Nieuw bij Van Hell juweliers

De afgelopen tijd hebben we ons aanbod kunnen uitbreiden met prachtige sieraden en aansprekende horloges. We laten ze graag persoonlijk aan u zien, maar dit is alvast een preview van enkele nieuwe horloges die u bij ons mag verwachten.

 


 

Breitling: Navitimer Lady

De Navitimer van Breitling begon in 1952 als hulpmiddel voor piloten, maar het model heeft door de jaren heen een opvallende metamorfose doorgemaakt zonder het oorspronkelijke model uit het oog te verliezen. Voor dames is er nu deze edelstalen Navitimer Lady met een kastdiameter van 32 millimeter. Het heeft een vereenvoudigd wijzerplaatontwerp, waardoor het grijze of roze parelmoer een echte eyecatcher wordt. Omdat het saffierglas ver doorloopt over de wijzerplaat tot aan de rand van de smalle kast, krijgt de wijzerplaat met twaalf diamanten uuraanduidingen nog eens extra de aandacht. Het legendarische navigatiehorloge van Breitling toont zich hiermee nu eens niet alleen van zijn stoere en sportieve kant, maar laat zien dat het ook een charmante en stijlvolle verschijning kan zijn.

 

Bekijk Breitling collectie
 


 

Longines Mini DolceVita

Met haar discrete profiel, klassieke uitstraling en esthetische variaties is de Mini DolceVita een klein, maar machtig meesterwerk dat op prachtige wijze de ingetogen luxe en de eigentijdse elegantie van Longines tot uitdrukking brengt. Deze Mini DolceVita heeft een rechthoekige edelstalen kast van 21,50 mm x 29,00 mm en wordt aangedreven door het zeer nauwkeurige L178 quartz-uurwerk. Op de zilverkleurige wijzerplaat wordt de minuten index op een geraffineerde wijze weergeven.

 


 

Longines Mini DolceVita

Ze is klein, discreet en klassiek, maar toch is de DolceVita van Longines een horloge met vele gezichten. Deze nieuwe uitvoering is een hoogtepunt van de nieuwe Mini DolceVita-collectie. Het is een letterlijk én figuurlijk schitterend horloge want de edelstalen kast wordt omlijst door 38 IF-VVS Top Wesselton-diamanten. De ronde wijzerplaat in de rechthoekige kast vestigt de aandacht op zijn compromisloze elegantie. Dit horloge wordt gepresenteerd op een nieuw ontworpen edelstalen armband die, dankzij de 198 schakels, de juwelengeest van het horloge versterkt en een buitengewoon draagcomfort biedt.

 

Bekijk Longines collectie
 


 

Montblanc Star Legacy Grey Moonphase Limited Edition

Deze Montblanc Star Legacy Grey Moon­phase Limited Edition heeft een edel­stalen kast met een diameter van 42 millimeter. Op de 6-uurs positie wordt de maanstand getoond omgeven door een ronde datumaanduiding. De roségoud gecoate index en wijzers geven een stijlvol contrast op de grijze wijzerplaat met gletsjerpatroon. Het automatische uurwerk met een gangreserve van 48 uur is door het transparante achterdeksel te bewonderen. Het horloge wordt geleverd op een verwisselbare grijze kalfsleren band met alligatorprint. Deze Star Legacy Moonphase is een limited edition van 1786 exemplaren, een verwijzing naar het jaar waarin Jacques Balmat de eerste was die de top van de Mont Blanc bereikte.

 

Bekijk Montblanc collectie
 


 

Bron Jewelry Rive Gauche

We moeten nog heel even geduld hebben, maar binnenkort komt de nieuwe collectie van Bron bij ons binnen. De collectie heeft de naam Rive Gauche en combineert de elegantie van Parijs met moderne flair. De uitgebreide collectie sieraden met hand-picked edelstenen is elegant koel en tegelijkertijd speels. Het is een collectie vol Parijse flair! Paarsblauwe tinten van parel en spinel mengen zich prachtig met de warme tonen van rhodoliet en Madeira-citrien. Onweerstaanbaar chic en direct draagbaar.

 

Bekijk Bron collectie
 


 

Monzario

Gemaakt in de Italiaanse ateliers, maar ontworpen in Nederland. Het aanbod van Monzario is onuitputtelijk, in witgoud, geelgoud of roségoud al dan niet in combinatie met edelstenen. Toch weet het merk ons steeds weer te verrassen. Zoals het nu opnieuw doet met enkele prachtige colliers en armbanden die we u kunnen tonen.

Aangenaam verrast zijn we met dit collier waarmee u gezien mag worden. Het is gemaakt van roségouden ankerschakels die samen een lengte hebben van 46 centimeter. Gemaakt van 14 karaat geelgoud is dit collier van Monzario voor vele gelegenheden uitstekend draagbaar. Het bestaat uit verschillende schakels en is 47 centimeter lang.

Deze 18 karaat roségouden armband van Monzario komt in haar eentje al uitstekend voor de dag. Al kan deze armband ook de basis zijn voor een sieraad met een persoonlijke uitstraling, want ze is ook heel leuk om bedels aan te hangen!

 

Bekijk Monzario collectie