Type what you are searching for:

Unieke Juweliersfilm valt in de prijzen

Van Hell Juweliers begeeft zich met haar communicatie graag op ongebaande paden. Dit resulteerde, na spectaculaire livestreams in 2020 & 2021, in de productie van De Laatste Reis in 2022. Ons team van filmproducenten heeft de stoute schoenen aangetrokken en deze film ingestuurd naar het Filmfestival in Cannes. Die film heeft nu de Oscar van de bedrijfsfilms gewonnen! En daar zijn we ontzettend trots op!

 

Tijdens de Cannes Corporate Media & TV Awards worden jaarlijks prijzen uitgereikt voor de beste corporate mediaproducties en documentaires. De prijsuitreiking vond eind september plaats in de Carlton Beach Club in Cannes, maar voordat het zover was bekeek de jury bijna 900 inzendingen uit 45 landen. De concurrentie was dus groot, maar The Last Trip viel spectaculair in de prijzen, in de categorie “Storytelling”!

 

Bij Van Hell juweliers zijn we blij verrast dat de korte film juist in de categorie Storytelling een prijs mocht winnen. De film vertelt immers ook een heel mooi en persoonlijk verhaal dat in één van onze winkels werd opgenomen. Wij waren er al heel gelukkig mee, maar dat een internationale jury deze film weet te waarderen, onderstreept dat de door Watch this Agency geadviseerde route veel waarde toevoegt!

 

The Last Trip werd eind vorig jaar voor het eerst vertoond, maar wellicht heeft u de film nog niet gezien of wilt u er graag nog eens naar kijken? Ga er dan even goed voor zitten, en bekijk de film hier.