Type what you are searching for:

Ga voor rood in wijnmaand oktober

Oktober staat bekend als de wijnmaand. Begin oktober werd namelijk van oudsher op het noordelijk halfrond de wijnoogst gedaan. Een goede maand dus om te genieten van deze (wijn)rode sieraden en horloges.

 


 

Rive Gauche

Denken we aan wijn, dan denken we aan Frankrijk, en denken we aan Frankrijk, dan denken we aan de Rive Gauche collectie van Bron. De sieraden geïnspireerd op het leven aan de linkeroever van de Seine zijn Bohemian in stijl en draagbaar. Deze roségouden oorhangers danken hun wijnrode kleur aan hessoniet en met de toevoeging van champagnediamant zijn ze op en top Frans. Très chique!

 

Bekijk Bron collectie
 


 

Intens rood

Rood is niet alleen de kleur van wijn, maar ook de kleur van passie, liefde en romantiek. Dat vinden we allemaal in dit roségouden collier van Tirisi Jewelry. In de hanger zijn robijn en bergkristal op elkaar geplaatst. De bergkristal bovenop is facet geslepen, wat zorgt voor een prachtige schittering. In de zetrand zijn diamanten gezet waardoor de intens rode kleur van robijn er nog meer uitspringt.

 

Bekijk Tirisi collectie
 


 

Burned Coral

Een glas rode wijn in de hand en deze Burned Coral ring van Bigli om de vinger. Dat moet een mooi combinatie zijn omdat het doublet van bloedkoraal met bergkristal een warm rode kleur heeft. De roségouden ring maakt deel uit van de Mini Sweety-collectie, herkenbaar aan de diamant in de ring. De ring is solo te dragen, maar ook samen met bijvoorbeeld de Cognac Vintage en London Blue Lake.

 

Bekijk Bigli collectie
 


 

Top Time

De Top Time B01 Ford Thunder­bird van Breitling doet in alles denken aan de wereld van de autosport. Het heeft de kleuren en het embleem van de klassieke sportauto, evenals een raceband van kalfsleer, een tachymeterschaal en contrasterende ‘squircle’ (niet helemaal vierkant, niet helemaal rond) subdials die het gevoel geven van vintage dashboardmeters. Hiermee blijft het trouw aan de originele en opvallende ontwerpen van de Top Time uit de jaren zestig. Een ding heeft Breitling echter niet op het verleden gebaseerd, want het Breitling Manufacture Calibre 01 is helemaal van deze tijd.

 

Bekijk Breitling collectie
 


 

Sport Classic Grande

Met een weelderige rode galva­nische wijzer­plaat met netmotief, Romeinse cijfers en acht diamanten (0,052ct.) weet de Sport Classic Grande alle ogen op zich gericht. Het dameshorloge heeft daarnaast een edelstalen kast en de van Ebel bekende Wave band. Dit horloge is een limited edition van slechts vijftig exemplaren.

 

Bekijk Ebel collectie