Type what you are searching for:

Wintertijd? Brengt wat extra knusheid in huis

Nu we alle klokken en horloges weer op wintertijd hebben ingesteld, is het moment aangebroken om thuis warmte en gezelligheid te vinden. Zoekt u nog naar manieren om meer knusheid in uw woonkamer te brengen? Met deze accessoires is gezelligheid gegarandeerd.

 


 

Bird Burned Brick

Deze vogel ziet er niet alleen goed uit, hij zorgt ook nog eens voor sfeer­verlichting. Daarmee verdient de Bird Burned Brick van DaqiConcept een plekje in elke woonkamer. De porseleinen vogel, die op een houten ondergrond staat, is met de hand beschilderd en heeft een matte uitstraling. De vogel is ontworpen om de kamer te verlichten en dankzij drie lichtsterktes is het eenvoudig de sfeer te bepalen die u wenst.

 

Bekijk DaqiConcept collectie
 


 

Mediterrane geur

Een knusse sfeer in huis wordt niet alleen gecreëerd door wat we zien, maar evenzeer door wat we niet zien. Een prettige geur is een must om ons comfortabel te voelen. Dat is mogelijk met de Diffuser Decor Mareminerale van Culti Milano. De Mediterrane geur brengt leven in elke kamer zonder hinderlijk aanwezig te zijn. De stijlvolle, vierkante flessen met esdoornhouten dop voegen nog wat extra warmte toe aan het interieur. Na ongeveer zes maanden is de fles leeg, maar met een tijdige refill zal de aangename geur nooit vervliegen.

 

Bekijk Culti Milano collectie
 


 

Green Velvet

Een klok van Qlocktwo kan een strakke look of een kleurrijke uitstraling hebben, maar in de winter voegen we graag wat warmte toe aan onze woonkamers. Qlocktwo doet dat met behulp van deze klok met een fluwelen cover. In de nieuwe kleur Green Velvet heeft de klok, die geen wijzers nodig heeft om te vertellen hoe laat het is, een zachte, fluweelachtige textuur. De Qlocktwo Classic heeft een afmeting van 45×45 centimeter. Heeft u er al een mooie plek voor in gedachten? Prijs: € 2.265,-

 

Bekijk Qlocktwo collectie
 


 

Rustiek roest

Wie rust in huis zoekt, hoeft toch niet tot op de seconde nauw­keurig te weten hoe laat het is? Een klok van Qlocktwo zorgt voor ontspanning door de tijd in woorden te tonen en daarbij de seconden te vergeten. Deze Qlocktwo Touch Creator’s Edition Rust zorgt ook voor sfeer door het roestbruine front. Het frontpaneel wordt hiervoor zodanig behandeld dat het gaat roesten en deze procedure wordt gestopt wanneer het gewenste patroon en intensiteit is bereikt. Dit roestproces gaat op een natuurlijke manier, waardoor elke klok uniek is. De klok is 13,5 × 13,5 centimeter groot, zodat het een goede finishing touch is in elk interieur.

 

Bekijk Qlocktwo collectie
 


 

Functionele eyecatcher

Is het een functioneel product of een eye­catcher in het interieur? De Wolf 1834 Cub Watchwinder is beiden. De watch­winder zorgt ervoor dat horloges met automatische uurwerken altijd de juiste tijd blijven aangeven, ook als ze een tijdje niet worden gedragen. Door zijn bruine kunstlederen behuizing van 14 x 15,5 x 14,8 centimeter is de luxe watchwinder bovendien een bescheiden eyecatcher in elke ruimte.

 

Bekijk Wolf 1834 collectie