Type what you are searching for:

Nieuw bij Van Hell juweliers

De afgelopen tijd hebben we ons aanbod kunnen uitbreiden met prachtige sieraden en aansprekende horloges. We laten ze graag persoonlijk aan u zien, maar dit is alvast een preview van enkele nieuwe modellen die u bij ons mag verwachten.

 


 

Bron Confetti

Heeft u iets te vieren? Dan zorgt deze Confetti-ring van Bron voor nog meer feestvreugde. De roségouden ring brengt een spectaculaire cocktail van gekleurde diamanten en saffieren. De ring is een kleinere versie van de bekende Terrazzo ring van Bron, maar minstens zo uitbundig.

 

Bekijk Bron collectie
 


 

Bron Rive Gauche

De nieuwste collectie van Bron heet Rive Gauche en deze sieraden zijn nu te vinden in onze winkels. U treft hier bijvoorbeeld deze Sushi-hanger waarmee het medaillon uit vervlogen tijden terug is van weggeweest. Maar waar vroeger een foto gebruikelijk was, is het nu mogelijk om er een tekst van maximaal twintig tekens in te laten graveren. In het gladde 18 karaat roségoud is een heldere London blue topaas gezet zodat dit eigentijdse medaillon een ware blikvanger wordt.

 

Bekijk Bron collectie
 


 

Tirisi Moda Palm Beach

Modieus als altijd neemt Tirisi Moda ons nu mee naar Palm Beach. Hier dragen we deze oorsieraden van zilver en 18 karaat roségoud. In de roségouden zetting glanst een doublet bestaande uit parelmoer en facet geslepen bergkristal. Het is een modieus en stijlvol sieraad, dat ook dicht bij huis uitstekend draagbaar is.

 

Bekijk Tirisi collectie
 


 

Longines Mini DolceVita

Met haar discrete profiel, klassieke uitstraling en esthetische variaties, is de Mini DolceVita een klein meesterwerk dat de ingetogen luxe en de eigentijdse elegantie van Longines tot uitdrukking brengt. Deze Mini DolceVita heeft een rechthoekige edelstalen kast van 21,50 bij 29 millimeter en wordt aangedreven door het zeer nauwkeurige L178 quartz-uurwerk. Op de roze wijzerplaat wordt de minuten index op een geraffineerde wijze weergeven.

 

Bekijk Longines collectie
 


 

Breitling Chronomat Automatic GMT

Met de reiziger in gedachten ontwierp Breitling deze Chronomat Automatic GMT. Het horloge toont namelijk de tijd in twee tijdzones en heeft een uitstraling die het geschikt maakt voor elke bestemming. De blauwe wijzerplaat in combinatie met de stalen kast voorzien van een lunette van platina, geeft het uurwerk een stijlvolle uitstraling. De zwart rubber band benadrukt de sportieve kant. Dankzij het chronometer-gecertificeerde kaliber 32 is de nauwkeurigheid verzekerd en met een waterdichtheid tot 200 meter is een frisse duik geen probleem. Een perfect horloge voor de actieve reiziger dus.

 

Bekijk Breitling collectie