Type what you are searching for:

Van Hell viert feest – Save the Dates!

Van Hell juweliers viert dit jaar zijn negentigste verjaardag! Dit gaan we uitgebreid vieren en hiervoor bent u van harte uitgenodigd. Binnenkort ontvangt u een uitnodiging, maar noteer de avonden van 29 november, 30 november en 1 december alvast in uw agenda.

Het jaarlijkse Van Hell Event is een gebeurtenis waar veel mensen naar uitkijken, maar dit jaar is het feestelijker dan ooit. In het Barneveldse Kasteel de Schaffelaar is het deze keer maar liefst 3 dagen feest en kunt u zoals elk jaar in een sfeervolle ambiance onze collecties bewonderen. Onder het genot van culinaire lekkernijen is er tevens de gelegenheid elkaar te ontmoeten.

Extra bijzonder is dat we dit jaar ook ons 90-jarig bestaan zullen vieren. Dat doen we graag samen met u, want zonder u was dit jubileum er niet geweest. Wij heffen dan ook graag samen het glas op woensdag 29 november, donderdag 30 november of vrijdag 1 december. Vanaf 19:00 uur zal het feest beginnen!