Type what you are searching for:

Nieuw bij Van Hell juweliers

De afgelopen tijd hebben we ons aanbod kunnen uitbreiden met prachtige sieraden en aansprekende horloges. We laten ze graag persoonlijk aan u zien, maar dit is alvast een preview van enkele nieuwkomers die u bij ons mag verwachten.

 


 

CVDK Planetarium Dunes of Mars

De eerste ruimtemissie naar Mars is nog ver weg, maar Christiaan van der Klaauw wacht daar niet op. Met trots presenteert het de Planetarium Dunes of Mars als eerbetoon aan de bijzondere planeet. Het edelstalen horloge bevat het kleinste mechanische planetarium ter wereld. Het laat realtime de banen van Mercurius, Venus, Aarde, Mars, Jupiter en Saturnus rondom de zon zien. Daarnaast geeft het de tijd, datum en maand aan. Dit alles op een wijzerplaat van Aventurijnglas in de kleur rood, een verwijzing naar Mars, ook bekend als de Rode Planeet. Een bezoek aan Mars is voor ons niet weggelegd, maar een bezoek aan Apeldoorn brengt Mars wel iets dichterbij. Hier bevindt zich namelijk één van de slechts zes exemplaren van de Planetarium Dunes of Mars. Een limited edition dus voor wie iets echt unieks zoekt.

 

Bekijk cvdk collectie
 


 

Bigli LINK N°1

Dat ook onregelmatigheden harmonieus kunnen zijn, toont dit collier van Bigli. De schakels van de LINK N°1 zijn verschillend in afmeting. Het roségouden collier met diamant is elegant, volumineus en voegt stijl toe aan elke outfit. Het is op verschillende manieren te dragen. Als een geheel of door de sluiting in een schakel te klikken waardoor het element met diamant valt als een hanger.

 

Bekijk Bigli collectie
 


 

Bigli Elements

Een collier, een hanger of een armband. Bigli is erin geslaagd om met slechts één element sieraden te creëren die heel verschillend zijn, maar allemaal het kenmerkende element bij zich dragen. In de Elements-collectie is het element een opengewerkt vierkant. Het is een enkele blikvanger in het collier of wordt gecombineerd met meerdere elementen, schakels en diamanten. Elk sieraad is innovatief, elegant en creatief waarmee Bigli laat zien dat een enkel element eindeloos veel mogelijkheden biedt.

 

Bekijk Bigli collectie
 


 

Bigli Chloé

Chloé is een ring die een sterk statement maakt, zowel in de vitrines van Van Hell juweliers als om de vinger van de dame die haar gaat dragen. Dat doet deze roségouden ring van Bigli door rutielkwarts dat bovenop de onyx is bevestigd. Dit geeft een krachtige uitstraling die in combinatie met de eigenzinnige rondingen een vleugje van de zorgeloze jaren zeventig met zich meebrengt.

 

Bekijk Bigli collectie
 


 

Tirisi Jewelry Monte Carlo

Met de Monte Carlo-collectie neemt Tirisi Jewelry ons mee naar een luxueuze leven van de jetset in Monaco. We zien het terug in deze oorsieraden. Het is een sieraad voor iedere dag, maar met een vleugje glamour en een luxueuze uitstraling. De oorringen zijn gemaakt van roségoud en in de gouden banen zijn briljant geslepen diamanten gezet. De oorringen hebben een afmeting van 15×6 millimeter.

 

Bekijk Tirisi collectie