Type what you are searching for:

Ontwerpen uit liefde en emotie

Bent u in het bezit van een sieraad van een overleden dierbare dat misschien niet uw smaak is, maar dat een grote emotionele betekenis voor u heeft? Geef die sieraden dan een tweede leven. Robert Eijck legt graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Een sieraad is vaak verbonden aan een bepaalde emotie en herinnering. Deze herinneringen willen we niet verloren laten gaan en een sieraad wordt dan ook vaak doorgegeven aan een nieuwe generatie. Niet altijd sluit het type of de vormgeving van het sieraad bij die nieuwe generatie aan, maar willen ze toch graag die ene oude ring van opa, dat bijzondere collier van oma of de armband van moeder blijven dragen. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om een eigen sieraad te creëren, zonder de herinnering verloren te laten gaan.

Bij Van Hell Juweliers gaan wij graag met u in gesprek om samen te kijken naar de mogelijkheden om het sieraad aan te passen. Robert Eijck heeft de kennis en de creativiteit in huis om, samen met u, tot een ontwerp te komen dat bij ú en bij de huidige tijd past. U geeft uw wensen aan en hij zet uw en zijn ideeën in een schets op papier, totdat u tevreden bent. Dit ontwerp sturen wij naar de goudsmid en u ontvangt dan een vrijblijvende offerte.

Het is ook mogelijk om het materiaal van het sieraad als basisproduct te gebruiken. We gebruiken dan bijvoorbeeld het goud om een compleet nieuw sieraad te ontwerpen. Zo blijft ‘de ziel’ behouden. Maar ook het inruilen is een mogelijkheid. Wij nemen uw oude sieraad in en u zoekt een mooi nieuw sieraad uit waarmee u uw gekoesterde herinneringen hieraan verbindt.

Kunnen wij u helpen om herinneringen door te geven? U bent van harte welkom in onze winkels in Apeldoorn en Amersfoort, de koffie staat klaar!

 
Winkel Amersfoort     Winkel Apeldoorn