Type what you are searching for:

Goed geschakeld

De schakel is van alle tijden en toch weten de sieradenontwerpers er steeds opnieuw een andere draai aan te geven. Sportief of luxueus, een schakelcollier of -armband voelt zich bij elke gelegenheid thuis.

 


 

Elegant en comfortabel

Tijdloos elegant is dit roségouden collier van Monzario. Het valt op doordat de schakels verschillend van vorm zijn en ligt comfortabel op de huid. De sluiting van dit collier is onzichtbaar want deze is verwerkt in een van de schakels.

 

Bekijk collectie
 


 

ChaCha

Een klassieker in de collectie van IsabelleFa is deze ChaCha-armband. De roségouden armband is uitgevoerd in grove schakels, maar één schakel is van witgoud en volledig pavé-gezet met diamanten (0,60 ct. TW/VVS-VS). Deze iconische armband is gemaakt om op te vallen, met uitzondering van de sluiting want die is onzichtbaar.

 

Bekijk collectie
 


 

Jong en speels

De schakels in deze armband van IsabelleFa zijn deels plat wat zorgt voor een jonge en speelse uitstraling. Deze roségouden armband maakt deel uit van de Écaille-collectie en combineert uitstekend met het bijpassende collier. Zoals typerend voor de sieraden van IsabelleFa wordt het punt waar de armband wordt geopend gemarkeerd door een kleine diamant. Staat deze armband u ook prachtig? De lengte ervan is 19 centimeter.

 

Bekijk collectie
 


 

Tijdloos collier

Dit tijdloze collier van IsabelleFa vormt een bijzonder geheel met de armband uit de Écaille-collectie. Ze kunnen los van elkaar worden gedragen, maar het collier kan ook worden verlengd door de armband eraan te bevestigen. Zonder is het collier 51 centimeter lang en de armband voegt daar 19 centimeter aan toe. Dankzij de onzichtbare sluitingen van IsabelleFa kunnen collier en armband moeiteloos worden geïntegreerd. Het roségouden collier ligt comfortabel op de huid en heeft dankzij de deels platte elementen een lichte en speelse uitstraling. Een kleine diamant markeert het punt waarop het collier kan worden geopend – een typisch kenmerk van IsabelleFa.

 

Bekijk collectie