Type what you are searching for:

WOLF en Royal Asscher vieren samen hun jubileum

Twee jubilerende familiebedrijven uit de juweliersbranche hebben de handen ineengeslagen om hun gezamenlijke 360 jaar ervaring te vieren. Het resultaat van deze unieke samenwerking is de WOLF X Royal Asscher collectie.

Royal Asscher Diamond Company viert dit jaar het 170-jarig bestaan. De Nederlandse diamantair doet dit samen met WOLF, het Britse merk met accessoires voor juwelen en horloges, dat dit jaar zijn 190e verjaardag viert. Beide familiemerken delen met trots meer dan 360 jaar luxe-expertise met de WOLF X Royal Asscher Collection.
De volledige collectie omvat accessoires voor sieraden, horloges en reizen. Er is een sieradendoosje, een reisetui met ritssluiting, een sieradenportfolio en een dubbele horlogerol met opbergruimte.

 

 

De WOLF X Royal Asscher Collectie is vervaardigd uit luxueus fluweel in de diepblauw Royal Asscher tint. Het is versierd met het Royal Asscher metalen kroonlogo en een sierlijk tulpenborduurwerk dat het Nederlandse erfgoed van Royal Asscher vertegenwoordigt. Elke tulpenbloem is gemaakt met meer dan 17.000 afzonderlijke steken, waardoor een prachtig structuureffect ontstaat.

 

Bekijk collectie