Type what you are searching for:

Geniet van de lente!

Het is volop voorjaar en Pasen staat voor de deur. Bent u al klaar voor misschien wel het leukste seizoen van het jaar? Met deze sieraden en horloges in frisse kleuren komt de lente tot leven.

 


 

Sprankelend geel

Citroenkwarts en parelmoer zorgen samen voor de opvallende kleur in de edelsteen op deze ring van Bigli. De ring is vervaardigd van roségoud en draagt de lichtgele edelsteen met een diameter van tien millimeter. En alsof dit nog niet sprankelend genoeg is, schittert naast de lichtgele edelsteencombinatie een briljant geslepen diamant.

 

Bekijk collectie
 


 

Ochtendgloren

Het aanbreken van de dag lijkt in de lente net iets mooier dan in andere jaargetijden. De zon komt elke dag iets eerder op, de natuur komt tot leven en brengt een belofte aan een mooie lentedag die voor ons ligt. Dat symboliseert Bron met het kleurthema Daybreak. In dit oorsieraad komt het ochtendgloren tot leven. Het roségouden sieraad draagt een cabochon geslepen citrien en witte maansteen. Daar tussenin schitteren briljant geslepen diamanten die als sterrenstof in een ‘stardust’ element zijn gezet.

 

Bekijk collectie
 


 

Kleurrijk

Zo gevarieerd als de natuur in de lente is deze armband van Bron. De roségouden armband uit de Sushi-familie brengt kleur en sprankeling met toermalijnen, mandarijngranaat en heel veel diamant. De armband is een voorbeeld van de creativiteit en het luxe karakter van Bron, en is typerend voor de Sushi-familie die opvalt door variatie in kleur, vorm en afmeting.

 

Bekijk collectie
 


 

Een veld vol madeliefjes

Denken we aan het voorjaar, dan zien we een veld vol bloemen voor ons of dit collier van Georg Jensen met de naam Daisy. Daisy, ofwel madeliefje, is een combinatie van zilver en wit emaille. Het collier is, hoe kan het ook anders, geïnspireerd op een veld vol madeliefjes. Het collier valt dan ook op door talloze bloemen in verschillende afmetingen. Nieuw zijn sieraden met madeliefjes voor Georg Jensen overigens niet. Het Deense merk maakte ze voor het eerst ter ere van de geboorte van de Deense koningin Margrethe II in 1940.

 

Bekijk collectie
 


 

Helder als de zon

Denkend aan een zonnige lente, is lemonkwarts misschien wel de edelsteen die de zon het best symboliseert. De lichtgele steen zien we in deze roségouden oorhangers van Artur Scholl die hem combineert met roze kwarts. De roze steen is cabochon geslepen en de lemonkwarts is facet geslepen, wat de edelsteen een heldere schittering geeft. In de zetting van de roze kwarts zijn briljant geslepen diamanten gezet. Het geheel vormt een oogverblindend geheel, om in tegenstelling tot de zon heel lang naar te kijken.

Roze kwarts en citroenkwarts zijn de blikvangers in deze ring van Artur Scholl. De ring vormt een perfecte set met het collier door de gebruikte edelstenen, kleuren en slijpwijze. In het midden van de ring is een heldere lemonkwarts gezet. Deze lemonkwarts is facet geslepen waardoor er een prachtige schittering ontstaat. De ring krijgt een zachte uitstraling door de cabochon geslepen roze kwarts. In de zetting van de edelstenen zijn briljant geslepen diamanten gezet.

 

Bekijk collectie
 


 

Zoals de vogels zingen

Haal de lente in huis met deze JinGoo. De vogel in een kooitje lijkt een aantrekkelijk accessoire voor uw interieur, maar is ook Bluetooth-luidspreker met een lamp. De JinGoo is het nieuwste onderdeel van de Golden Ginkoo-collectie van DaqiConcept. Het porseleinen vogeltje is met de hand beschilderd en bevindt zich in een metalen kooi. Het geheel is ontworpen om muziek af te spelen terwijl de kamer wordt verlicht met omgevingslicht (drie lichtsterktes). Zoals een vogel buiten dat ook doet, komen uit de vogel zelf de hogere tonen. De lagere tonen komen uit de onderzijde van de kooi. De kooi staat op een walnoothouten basis.

 

Bekijk collectie
 


 

Unieke blikvanger

QLOCKTWO brengt met de Creator’s Edition wandklok een ode aan de woonplaats van de oprichters, Schwäbisch Gmünd. De klok meet 45 x 45 centimeter en past dus moeiteloos in elke woonkamer. Mits de kleur in uw interieur past natuurlijk, want die is heel bijzonder. Voor de klok zijn namelijk goud en zilver gemengd in een unieke legering, als verwijzing naar goud- en zilverstad Schwäbisch Gmünd. De legering is met de hand aangebracht en gepatineerd wat zorgt voor een unieke structuur. Hierdoor is bovendien elke klok anders en een unieke blikvanger in elke woning of kantoor.

 

Bekijk collectie
 


 

Kermit

1 april een goede dag voor een grap? Dan is deze ProPilot X Calibre 400 Kermit Edition een horloge dat een lach op het gezicht brengt, want op 1 april is het Kermit Day. De bekende kikker van de Muppets toont zich elke eerste van de maand in het datumvenster. Evenals de groene wijzerplaat is deze kleine grap bedacht om ons aan te moedigen het leven niet al te serieus te nemen. Al betekent dat niet dat de Oris ProPilot X Calibre 400 geen serieus goed horloge is. Het titanium horloge is voorzien van Oris Calibre 400, het innovatieve automatische uurwerk waaraan Oris zes jaar heeft gewerkt. Het uurwerk doet drie belangrijke prestatiebeloften: antimagnetisch, vijf dagen gangreserve en tien jaar garantie.

 

Bekijk collectie
 


 

Bijzonder groen

De Sport Classic is een bekend gezicht in de collectie van Ebel, maar toch slaagt het erin om ons steeds weer te verrassen. In dit edelstalen dameshorloge met de kenmerkende zeshoekige kast, doet het dat onder meer met een wijzerplaat in een bijzondere groene tint. Op de wijzerplaat zijn briljanten gezet die de kleur groen extra mooi doen uitkomen.

 

Bekijk collectie