Type what you are searching for:

Het merk van de maand, Christian Bauer en Meister

Heeft u trouwplannen of wilt u een aanzoek doen? Tegen een aanzoeksring of trouwring van Christian Bauer en Meister zegt iedereen ‘ja, ik wil.’

 


 

Christian Bauer

Hoeveel mensen de mooiste dag van hun leven hebben beleefd met een trouwring van Christian Bauer om de vinger? Dat aantal is niet meer te tellen, want het merk bestaat al sinds 1880. Sindsdien maakt Christian Bauer ringen met passie, wat het combineert met meesterlijke bekwaamheid, de allerhoogste precisie en veel liefde voor detail. Met zoveel kennis en ervaring als Christian Bauer heeft, kan het niet anders of elk exemplaar wordt gekenmerkt door een perfecte schoonheid. Om dit te zien, is een blik op de hand van degene die de ring draagt voldoende. Zelfs na vele jaren nog, want voor de ringen worden uitsluitende de hoogwaardigste materialen gebruikt, of dat nu platina, goud of diamant is. In elke ring is natuurlijk ruimte voor een gravure van de namen en trouwdatum, maar er is ook altijd een afbeelding van een dennenboom. Dit is symbolisch voor de band van Christian Bauer met zijn geboortestreek, het Welzheimer bos in het midden van Duitsland.

 

Bijzonder verspringend

Het merk Christian Bauer staat voor de vervulling van dromen van mensen, die hun verlangen naar persoonlijk geluk delen. Hoe het merk dat doet, wordt zichtbaar in deze trouwringenset. Zowel de heren- als de damesring zijn vervaardigd van roségoud, maar de damesring is uitgevoerd met 34 briljanten. De verspringende diamanten en de bijzondere zetting maken het trouwringpaar tot iets heel bijzonders.

 

Witgoud geluk

Wie op zoek is naar een witgouden trouwring, vindt het geluk in deze prachtige trouwringen van Christian Bauer. Beiden zijn gemaakt van 14 karaats witgoud en zijn 6,5 millimeter breed. In de damesring zijn vijftien briljant geslepen diamanten pavé gezet.

 

Bekijk collectie
 


 

Meister

Een bijzondere partner vraagt om een bijzondere ring. Zo’n ring brengt Meister want dit merk brengt een uitgebreide collectie trouwringen die opvalt door de enorme variatie. Van klassiek tot extravagant, er is altijd wel een ring die perfect bij uw relatie past.
Meister is dan ook de absolute top als het gaat om trouwringen. Elke set ringen is herkenbaar en heeft een exclusief design, kwaliteit en authenticiteit. Hiervoor gebruikt Meister alleen goud en platina in een onderscheidende vormgeving. Soms subtiel, maar altijd met karakter. Zoals de liefde van uw leven die u een ring van Meister om de vinger mag schuiven.

 

Klassiek stel

Een klassieke trouwringenset is dit duo van Meister. Beiden zijn gemaakt van geelgoud en hebben een breedte van 3,5 millimeter. De ringen zijn identiek aan elkaar, maar voor de damesring maken elf briljanten in aflopende maten het design.

 

Anders

Voor echtparen die een trouwring zoeken die ‘anders’ is, brengt Meister een aansprekend aanbod van ringen die zich onderscheiden door een opvallende vormgeving. Een mooi voorbeeld hiervan zijn deze ringen die een combinatie zijn van witgoud en roodgoud. Het roodgoud is glad, maar het witgoud is bewerkt in cirkelvormige bewegingen. Aan de damesring is bovendien een diamant toegevoegd. Mocht dit nog niet bijzonder genoeg voor u zijn? Dan zijn de ringen ook in andere kleurcombinaties verkrijgbaar.

 

Verliefd, verloofd…

Bent u van plan uw grote liefde ten huwelijk te vragen? Dan zal zij vast blij verrast zijn met een ring van Meister. De keuze hiervoor is heel persoonlijk, maar wij helpen u graag op weg. Wat dacht u bijvoorbeeld van deze witgouden ring met een breedte van 1,75 millimeter en een enkele briljant als blikvanger? De keuze kan lastig zijn, maar wij ontvangen u graag in Amersfoort of Apeldoorn om u te helpen de perfecte ring te kiezen.

 

Bekijk collectie