Type what you are searching for:

Het laatste nieuws

Bij Van Hell juweliers zitten we nooit stil en daarom hebben we weer veel nieuwe horloges en sieraden in onze winkels mogen verwelkomen. Kom ze zelf bekijken of verheug u er alvast op met deze preview.

 


 

Ebel Sport Classic Grande

De jaren zeventig zijn nog alom aanwezig in deze Sport Classic Grande van Ebel. Het kenmerkende design is na ruim een halve eeuw nog altijd bij de tijd. Het icoon uit de collectie van Ebel heeft een sportief karakter, en heeft nu ook een stijlvolle uitstraling. Dat is te danken aan een combinatie van een edelstalen kast met een diameter van 33 millimeter en een geelgouden lunette waarop 59 diamanten schitteren. De wijzerplaat is vervaardigd van lila parelmoer waarop nog eens acht diamanten voor de tijdsaanduiding zorgen. De bicolor horlogeband met het voor Ebel kenmerkende Wave ontwerp geeft het geheel een vrouwelijke, elegante uitstraling.

 


 

Ebel Sport Classic

Een maatje kleiner dan haar grote zus, maar deze Sport Classic van Ebel doet niet voor haar onder. Dit iconische model uit de jaren zeventig heeft een sportieve, maar evenzeer elegante uitstraling. Hiervoor combineert het een edelstalen kast met een diameter van 29 millimeter met een geelgouden lunette. De wijzerplaat van lila parelmoer is voorzien van acht diamanten die de tijdsaanduiding verzorgen. De bicolor horlogeband met het van Ebel bekende Wave ontwerp, zorgt voor een vrouwelijke en elegante uitstraling. Het dameshorloge is uitgerust met een quartz uurwerk om altijd de juiste tijd aan te geven.

 


 

Ebel 1911

Functie en vorm gaan naadloos in elkaar over in de nieuwe Ebel 1911. De functionaliteit is die van een nauwkeurig quartz uurwerk dat zowel de tijd als de datum aangeeft. De vorm is die van de horloges uit de Sport Classic-familie die in 1986 werd gelanceerd bij gelegenheid van het 75-jarig jubileum van het merk. Het dameshorloge is een voorbeeld van de artistieke en elegante geest van Ebel. In dit nieuwe model vertaalt het merk dat in een luxe turquoise parelmoer wijzerplaat. Zestig diamanten sieren de kast en tien diamanten vormen de uuraanduidingen. Het horloge heeft een kast en band van edelstaal en geelgoud, maar voor de afwisseling wordt het geleverd met extra kalfslederen band.

 

Bekijk EBEL collectie
 


 

Montegrappa 007

My name is Montegrappa… Montegrappa 007. Met deze nieuwe rollerball van Montegrappa kan James Bond voor de dag komen, of dat nu tijdens een actie is of strak in het pak. De pen heeft een volledig metalen constructie. Messing en aluminium zorgen voor sterkte en veerkracht. Binnenin zorgen verfijnde componenten voor scherpe prestaties. De 007 Special Issue is een aanwinst voor alle schrijfopdrachten met een bijbehorend notitieboekje en 007 zip-etui. Wanneer u de pen in de hand houdt, wordt u verrast door de vele details, zou Q hem soms voor 007 ontworpen hebben?

 

Bekijk collectie
 


 

Moraglione ring

Het vakmanschap van het Italiaanse Moraglione komt tot leven in deze bijzondere ring. Het is een zogenaamde cross-over waarin de roségouden ringen over elkaar heen lopen. De ring springt nog eens extra in het oog door de diamanten (0,60ct.) die de banen sieren.

 

Bekijk collectie
 


 

Breitling Navitimer

De Breitling Navitimer is een van de meest kenmerkende horloges die er bestaan. Het model werd in 1952 ontworpen voor piloten, maar is sindsdien uitgegroeid tot een iconisch horloge voor iedereen. Deze Breitling Navitimer Automatic 36 is een showstopper in de collectie. De kast en band zijn vervaardigd van roségoud, het heeft een diameter van 36 millimeter en een vereenvoudigd wijzerplaatontwerp. Van alle tijden zijn de geparelde rand en de iconische ronde rekenliniaal die deze Navitimer zijn onmiskenbare uiterlijk geven. Het saffierglas met dubbele antireflectiecoating geeft een helder zicht op de parelmoer wijzerplaat waarop twaalf diamanten schitteren. Dankzij het automatische uurwerk met een buitengewone nauwkeurigheid mag deze Breitling Navitimer zich een chronometer noemen.

 

Bekijk collectie