Type what you are searching for:

Nieuw van Bron: de Lighthouse collectie

De wereld bevindt zich in woelig vaarwater en we kunnen allemaal wel een extra dosis licht en optimisme gebruiken. De nieuwe Bron Jewelry collectie voor 2024 heet daarom heel toepasselijk ‘Lighthouse’ met ontwerpen en kleuren die levensvreugde en lichtvoetigheid uitstralen.

 

Een Bron-collectie met de naam Lighthouse kunnen we natuurlijk niet missen. Zoals een vuurtoren schepen de veilige route wijst naar de haven, worden wij door de Lighthouse-collectie aangetrokken door het licht dat collectie uitstraalt. De sieraden in lichte, zonnige kleuren zorgen voor het vleugje positiviteit dat altijd welkom is.

 

De Lighthouse-collectie werd gelanceerd op dinsdag 26 maart en ligt nu al bij Van Hell juweliers in de vitrines. Wij zullen de sieraden met heel veel plezier aan u tonen, maar wellicht wilt u niet langer meer wachten. Daarom hierbij alvast enkele aansprekende sieraden uit de Bron Lighthouse-collectie

 


 

2 in 1

Houdt u van geel, maar eigenlijk ook van blauw? Dan is deze hanger voor u gemaakt, want ze is op twee manieren draagbaar. De hanger heeft namelijk twee zijden. Aan de ene zijde vinden we een cabochon geslepen aquamarijn (zachtblauw) en aan de andere zijde cabochon geslepen citrien. Zo past deze hanger moeiteloos bij elke gelegenheid, outfit of modetrend.

 


 

Poppies

Een collectie die levens­vreugde en licht­voetigheid uitstraalt, kan natuurlijk niet zonder bloemen. We plukken ze graag met deze roségouden oorknoppen. De Poppies hebben een hart van lila saffieren en de ‘blaadjes’ zijn gematteerd.

 


 

Luchtig lichtblauw

Lichtblauw is een kleur die we veel tegenkomen in de Lighthouse-collectie. Zoals in deze Catch oorsieraden met aquamarijn. Ziet u ze al voor u tijdens een zonnige dag aan zee?

 


 

Bloemen

Een Poppy is letterlijk vertaald een klaproos, maar deze Poppy ring uit de Lighthouse-collectie is duurzamer dan de natuurlijke naamgenoot. Deze ring is vervaardigd van roségoud en heeft een kern van Ceylon saffier.

 


 

Zonnig

De ringen als bloemen passen perfect bij de andere sieraden in de Lighthouse-collectie. Ze zijn er immers in bijpassende kleuren. Zoals deze roségouden Poppy ring waarvan het hart wordt gevormd door het zonnige geel van citrien.

 


 

IJsblauwe glans

Deze prachtige set armbanden geeft elke outfit een luchtige uitstraling. In de Lighthouse-collectie zijn dat de akoyaparelarmbanden van 18k roségoud, met een prachtige ijsblauwe luster!

 

Bekijk BRON collectie