Type what you are searching for:

6 tips voor 3 prinsessen

Amalia, Alexia en Ariane zijn prinsessen met gevoel voor mode en elk van hen heeft een duidelijke eigen smaak. Ze zijn jong volwassenen en zich bewust van de nieuwste trends. De drie prinsessen weten dus heel goed wat ze willen, maar mogen we ze toch wat tips geven?

 


 

Royal

De naam betekent misschien ‘koninklijk’, maar de Royal-collectie is toch echt juist bedoeld als een collectie voor elke vrouw. Deze prachtige armband past dus Amalia, maar ook Anna, Amber of Anouk. De roségouden armband met diamant schuift namelijk eenvoudig om elke pols dankzij een scharnier dat zeer subtiel in de band is verwerkt. De armband heeft een stijlvolle en eigentijdse uitstraling en daarmee geschikt voor zowel de drie prinsessen als voor hun moeder.

 

Bekijk GioMio collectie
 


 

Vrolijk

Deze roségouden ring van Bron is een exemplaar waar de prinsessen alle kanten mee op kunnen. De ring is solo te dragen of in een groepje, maar het is hoe dan ook een ring waar we vrolijk van worden. Dat komt door de warme, stralende facet geslepen Madeira citrien in een eenvoudige, ronde zetting.

 

Bekijk Bron collectie
 


 

Samen delen?

Het is makkelijker om een design stuk te ontwerpen dan een betaalbaar sieraad. Met deze insteek ontwierp Tirisi Jewelry de Milano-Sweeties collectie die inmiddels bestaat uit een groot aantal sieraden in de categorie affordable luxury. Een voorbeeld is deze roségouden ring met guave kwarts en diamanten. Wie wil deze ring nu niet met haar zussen delen?

 

Bekijk Tirisi collectie
 


 

Sweeties

De Milano Sweeties collectie van Tirisi Jewelry vond zijn oorsprong in modestad Milaan. De pracht van de glazen koepel van het luxe winkelcentrum Galleria Vittorio Emanuele inspireerde tot de Milano-collectie. Een aansprekend voorbeeld uit deze collectie zijn deze roségouden oorhangers. Het blauw van de edelsteen is het blauw van London blue topaas, dat wordt omringd door diamanten.

 

Bekijk Tirisi collectie
 


 

Back to Nature

De sliding bracelet van Tirisi is een leuk accessoire bij de modieuze outfit van elke jonge vrouw. In deze Back to Nature uitvoering is gekozen voor een combinatie van geelgoud, roségoud en zilver. Het leren koord kan eenvoudig op maat worden gemaakt zodat deze armband voor elke prinses passend is.

 

Bekijk Tirisi collectie
 


 

De A van …?

Is deze hanger met de letter A gemaakt voor Amalia, Alexia of Ariane? Of zouden de prinsessen hem met liefde samen delen? Dit witgouden collier van Miss Spring, komt uit de C’est Moi collectie. Het collier heeft een totale lengte van 42 centimeter, maar is door het versteloogje op 39 centimeter ook korter te dragen. Zo kunnen op een speelse manier meerdere colliers onder elkaar worden gedragen. Ook verkrijgbaar in geel- en roségoud en in alle letters.

 

Bekijk Miss Spring collectie