Type what you are searching for:

Het laatste nieuws

Bij Van Hell juweliers zitten we nooit stil en daarom hebben we weer veel nieuwe horloges en sieraden in onze vitrines mogen verwelkomen. Kom ze zelf bekijken of verheug u er alvast op met deze preview.

 


 

Artur Scholl ring

Als Artur Scholl een nieuwe ring brengt, weten we een ding zeker: het Duitse merk zal ons niet teleurstellen. Dat doet het dan ook zeker niet met deze twee prachtige ringen. De linker is een ring met roze saffier (0,77ct.), aquamarijn (0,50ct.) en diamant (0,25ct.). De rechter biedt een spektakel van blauwe topaas (3,4 ct.), peridot (0,70ct.) en diamant (0,25ct.).

 

Bekijk collectie
 


 

Wolf 1834 Ida

Uw mooiste juwelen verdienen het om veilig te worden opgeborgen. Dat kan met de juwelenbox Ida van Wolf 1834. Dat ze bij Wolf in goede handen zijn, blijkt wel uit het feit dat het Duitse merk dit jaar het 190-jarig bestaan viert. Het doet dat met een bijzondere collectie waarvan deze sieradenbox in kofferstijl deel uitmaakt. Deze box heeft een buitenzijde van gerecycled canvas in luxueuze gedempte tinten. Ze heeft een leren afwerking, koperen studs en het exclusieve 190th Anniversary-logoplaatje. Binnenin is de met LusterLoc™ behandelde Ultrasuède-voering voorzien van meerdere compartimenten, ringgleuven, afgedekte trays en drie laden met compartimenten, waaronder een klein reisetui. Met een afmeting van 8 x 21,6cm x 22,2 centimeter biedt deze box genoeg ruimte voor een uitgebreide collectie.

 

Bekijk Wolf collectie
 


 

Wolf 1834 Silver

Deze juwelendoos van Wolf 1834 is een eyecatcher op elke salontafel. De box met de naam Silver is bovendien praktisch en veelzijdig. Hij is uitgerust met verwijderbare trays, horlogemanchetten, ringgleuven en compartimenten. De box is voorzien van het Wolf-logo ter ere van het 190-jarig jubileum en meet 5 x 20 x 7 centimeter.

 

Bekijk Wolf collectie
 


 

Breitling Super Chronomat

De Super Chronomat van Breitling kennen we al sinds 1984. We mogen deze chronograaf dus best een icoon noemen, maar deze herinterpretatie van het veertig jaar oude model is helemaal van deze tijd. Het horloge heeft namelijk een ultralichte titanium kast met een diameter van 44 millimeter. Nieuw is ook de high-tech zwarte keramische lunette die hard en krasbestendig is. Gebleven is de robuuste rubberen Rouleaux-look horlogeband die zeer comfortabel aanvoelt om de pols.

 

Bekijk Breitling collectie
 


 

Breitling Navitimer Automatic GMT

Bij de naam Navitimer denken we al snel aan de chronograaf, maar Breitling laat zien dat het bekende model ook zonder chronograaf een 100% Navitimer is. In plaats van de chronograaf biedt de Navitimer Automatic GMT de bekende rekenliniaal, maar ook een handige GMT-functie voor iedereen die graag de tijdzones doorkruist. Zijn aantrekkelijke uiterlijk is te danken aan een ice blue wijzerplaat en een stalen kast met afwisselend gepolijste en geborstelde afwerkingen.

 

Bekijk Breitling collectie
 


 

Breitling Navitimer Automatic 41

De Navitimer begon in 1952 als een noodzakelijk hulpmiddel voor piloten, maar anno 2024 is het een heel herkenbare Breitling met verschillende gezichten. In deze Navitimer Automatic 41 toont het zich van zijn klassieke kant. De zilverkleurige wijzerplaat met rekenliniaal combineert mooi met de kast van edelstaal/roségoud en de alligatorleren band.

 

Bekijk Breitling collectie
 


 

Bron Confetti

Met ijspastels kondigt Bron op geheel eigen wijze het voorjaar aan. Het doet dat met deze Confetti hanger die deel uitmaakt van de nieuwe Lighthouse collectie met ontwerpen en kleuren die levensvreugde en lichtvoetigheid uitstralen. De edelstenen in deze roségouden hanger zijn amethist, aquamarijn, citrien en saffier. Dat ziet er niet alleen prachtig uit, maar heeft ook als voordeel dat deze ijspastels niet zullen smelten als de zon doorbreekt.

 

Bekijk Bron collectie
 


 

Bron Reflex

De Reflex armbanden van Bron zijn eindeloos (want zonder sluiting) flexibel en bovendien van een eindeloze schoonheid. Ze zijn makkelijk draagbaar en stralen een ongedwongen luxe uit. Subtiel solo of juist een arm vol als je daarvoor in de stemming bent. Deze armband heeft zeven roségouden elementjes, aquamarijn, citrien, amethist en witte maansteen. De armband is er in verschillende combinaties van edelstelen, maar altijd in een beperkte oplage, dus wees er snel bij!

 

Bekijk Bron collectie