Type what you are searching for:

De Máxima-style

Als er één koningin is die voor elke gelegenheid de perfecte outfit weet te vinden, dan is dat koningin Máxima. Zij heeft haar eigen stijl en weet zelfs lang geleden gekochte items tot een modieus nieuw geheel te combineren. Haar stijl spreekt voor zich, en daar horen wat ons betreft deze juwelen en horloges bij.

 


 

Intens groen

Het haar opgestoken of een mooie hoed, met deze oorhangers mag koningin Máxima gezien worden. Ze zijn gemaakt door Artur Scholl, die voor deze klassieke oorhanger voor het intense groen van toermalijn koos. De toermalijnen zijn emerald geslepen en geplaatst in een witgouden zetting. Het ontwerp wordt verrijkt door briljant geslepen diamanten.

 

Bekijk collectie
 


 

Oranje stijlstatement

Zou koningin Máxima al in het bezit zijn van een sieraad van Artur Scholl? Zo niet, dan kunnen we haar deze bijzonder elegante ring aanbevelen. Met de oranje spessartien granaat doet zij haar titel Prinses van Oranje-Nassau eer aan op een manier die bij haar past. De witgouden ring draait zich om de vinger waardoor de oranje spessartien en diamanten alle aandacht op zich gericht weten. Het is een ring voor dames die een stijlstatement durven maken en daar hoort Máxima zeker bij.

 

Bekijk collectie
 


 

Hofleverancier?

Hoewel we een 90-jarig jubileum hebben mogen vieren, is Van Hell juweliers nog altijd te jong om zich Hofleverancier te mogen noemen, maar als we een geschikte ring aan het hof zouden mogen leveren, dan is het deze uit onze eigen Signature Diamonds by Van Hell 1933 collectie. De ring draagt een emerald geslepen diamant met een warme cognac kleur die perfect kleurt bij het roségoud en de briljant geslepen diamanten in champagne kleur. De ring is vrouwelijk, eigentijds en adembenemend mooi. Dus mocht onze koning zijn echtgenote willen verrassen….

 

Bekijk collectie
 


 

Dutch made

Hoe mooi zou het zijn als de leden van het Nederlands koningshuis het internationale podium betreden met een horloge van een Nederlands merk om de pols? De Lady Orion Stardust van Christiaan van der Klaauw bijvoorbeeld. Het heeft een wijzerplaat van aventurijnglas waardoor het beeld ontstaat van een nachtelijke sterrenhemel. Net zo sprankelend zijn de diamanten op de 18 karaat roségouden kast. Perfect voor elke rode loper dus.

 

Bekijk CvdK collectie