Type what you are searching for:

Oorsieraden, welke passen het best bij u?

De leden van team Van Hell helpen graag bij de aanschaf van een sieraad of horloge, maar ze hebben ook elk een eigen specialisatie. Truda is kleur- en stijlspecialist en vertelt in dit item graag meer over oorsieraden.

Ieder mens is uniek en het kiezen van de juiste kleuren en modellen van de sieraden zal de natuurlijke schoonheid versterken zodat er een prachtig harmonieus geheel ontstaat. Het is altijd weer genieten om dit aan de mensen te mogen laten zien.

Heel graag wil ik in dit item dieper ingaan op de vraag: Welke oorsieraden passen eigenlijk bij mij?
Dat is een goede vraag, want het gezicht is het eerste wat iemand van je ziet. Colliers en armbanden worden pas in tweede instantie waargenomen, bij het eerste contact zit het vaak nog verborgen onder kleding. Het ene paar oorsieraden staat beter bij je gezichtsvorm dan het andere, ze kunnen je gezicht namelijk in, maar ook uit balans brengen.

Vaak hebben (oor)sieraden een emotionele waarde en worden ze om die reden gedragen. En dat is echt altijd goed, maar wilt u een paar mooie oorsieraden aanschaffen en vraagt u zich af of ze wel bij de gezichtsvorm passen? Lees dan verder.

Oorsieraden die passen bij je gezichtsvorm:

  • Rond: lange slanke oorsieraden laten je gezicht langer lijken. Vermijd ronde vormen.
  • Vierkant: draag oorsieraden die eerder langer dan breed zijn. Vermijd vierkante vormen.
  • Hartvormig: oorsieraden met druppelvorm voegen volume toe aan het smalste deel van je gezicht en brengen het zo in balans. Vermijd oorstekers die aan het eind smaller worden.
  • Rechthoekig: zachte, afgeronde vormen verzachten het hoekige van je gezicht. Vermijd oorsieraden die voorbij je kin komen.
  • Lang: draag opvallende oorsieraden die het oog naar boven leiden en vermijd lange slanke oorsieraden.
  • Peervormig: bij deze gezichtsvorm staan oorsieraden die van boven breder zijn en smal toelopen het mooist. Vermijd triangelvormige oorsieraden.
  • Ovaal: alle vormen staan goed bij deze gezichtsvorm, maar met name ‘bengelende’ oorsieraden staan prachtig. Vermijd te lange oorsieraden.

Bent u nieuwsgierig geworden welk model bij u het beste past en u het meest laat stralen?
Ik geef u heel graag advies!

 

Bekijk collectie