Type what you are searching for:

Het is (bijna) Moederdag! 10 verrassende cadeautips

Zondag 12 mei is een bijzondere dag voor moeders en voor elke andere vrouw die we willen laten weten hoe bijzonder ze is. Maar wat geven we haar voor Moederdag? Dit zijn onze 10 tips.

 


 

Tip 1: Zonen en dochters

Een mooi geschenk voor moeders die zowel zonen als dochters hebben, is deze tennisarmband van R&C. De roségouden tennisband is uitgevoerd met roze en blauwe saffier, wat het tot een symbolisch cadeau voor jongens en meisjes maakt. Een sportieve moeder zal dit geschenk zeker waarderen.

 

Bekijk collectie
 


 

Tip 2: Chique accessoire

Wat kunnen we nog cadeau geven aan de vrouw die alles al heeft? Een portfolio van Wolf X Royal Asscher misschien. Het is versierd met het Royal Asscher metalen kroonlogo en een sierlijk tulpenborduurwerk dat het Nederlandse erfgoed van Royal Asscher vertegenwoordigt. Elke tulpenbloem is gemaakt met meer dan 17.000 afzonderlijke steken, waardoor een prachtig structuureffect ontstaat. Het portfolio biedt ruimte aan ringen, colliers en oorstekers, maar het heeft nog een andere mogelijkheid: als clutch bij een galajurk is het een buitengewoon handig en chique accessoire.

 

Bekijk collectie
 


 

Tip 3: Zeg het met bloemen

Bloemen zijn altijd een goed idee voor Moederdag, maar deze klaproos zal nooit verwelken. Het is namelijk de Poppy (klaproos) van Bron die vrolijkheid brengt voor elke (moeder)dag. Deze Poppy ring met een hart van Ceylon saffier is onderdeel van de nieuwe Lighthouse-collectie en combineert moeiteloos met de andere sieraden in deze collectie. De Poppy is een tijdje weggeweest, maar is er tot onze vreugde weer in ringvorm en als oorsieraad, met of zonder diamant. Voor elke moeder de perfecte mix & match!

 

Bekijk collectie
 


 

Tip 4: Een kus

De vrouw die we lief hebben verdient natuurlijk een kus. Of deze oorknoppen van Bron natuurlijk in het kenmerkende ‘kusjes’ ontwerp. In deze Joy oorknoppen zijn briljant geslepen diamanten gezet. Ze zijn verkrijgbaar in rosé- geel- of witgoud.

 

Bekijk collectie
 


 

Tip 5: Altijd passend

Zeg een dame hoe belangrijk ze is met dit armbandje van Tirisi Moda. Dit modieuze armbandje combineert een lila lederen koord met een element (kusje) van zilver en roségoud. Zorgen maken of het sieraad wel past, is niet nodig. Door het zilveren bolletje, het sluitstuk, is de armband eenvoudig op de juiste maat af te stellen.

 

Bekijk collectie
 


 

Tip 6: Colortaire

Een verrassend geschenk voor Moederdag is de Colortaire armband van Schaffrath. De naam is een samenspel van Color en Solitaire, al is dit laatste spel natuurlijk geen manier om Moederdag door te brengen. Deze armband werd gemaakt bij gelegenheid van het 90-jarig bestaan van Hell juweliers. Het is een serie van negen armbanden, met drie verschillende kleuren diamant en twee kleuren koord. De negen roségouden elementen staan voor de negen decennia die uw juwelier bestaat. De elementen zijn gezet met negen diamanten in de kleuren zwart, wit en champagne, geregen op donkerbruin koord. Ziet u uw moeder al stralen als ze de Colortaire cadeau krijgt? Dan is het goed om te zeker te weten dat de armband haar past want ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

 

Bekijk collectie
 


 

Tip 7: Tutti Frutti

Een horloge is een bezit waar we terecht zuinig mee omgaan, maar waar laten we het als we ermee op reis willen? In deze Tutti Frutti Single Watch Roll van Wolf bijvoorbeeld. Met de Watch Roll nodigt Wolf ons uit om meer Tutti Frutti te zijn. Met de heldere en kleurrijke regenboogkleuren kan het plezier beginnen!

 

Bekijk collectie
 


 

Tip 8: Zwart op wit

Een lief briefje, een verjaardagskaart of gewoon een boodschappenlijstje. We schrijven het met plezier met deze pen. Het betreft de Montblanc PIX Rollerball Mustard, waarmee we onze moeder zwart op wit kunnen laten weten hoe belangrijk ze voor ons is Het is een praktisch en prachtig geschenk voor iedereen die wel eens iets op papier wil zetten.

 

Bekijk collectie
 


 

Tip 9: Klein maar fijn

Klein van stuk, maar groots in uitstraling is de Mini DolceVita van Longines. Dit nieuwe model is er nu in het bruin met een rechthoekige edelstalen kast van 21,50 x 29,00 millimeter en bezet met 38 Top Wesselton-diamanten. Het is uitgerust met een uiterst nauwkeurig L178 quartz-uurwerk en is waterbestendig tot 30 meter. Dit model met een verzilverde flinqué Romeinse wijzerplaat met geschilderde Romeinse cijfers wordt geleverd met een elegante dubbele tourband van beige goud nappaleer met ivoren sierstiksels.

 

Bekijk collectie
 


 

Tip 10: Verrassend veelzijdig

De Aquis van Oris is van oorsprong een duikhorloge, maar het is net zo veelzijdig als de vrouw die deze uitvoering mag dragen. Deze Aquis Date 36,50 mm glinstert als het licht weerkaatst op de crèmekleurige parelmoeren wijzerplaat, maar laat dat ons niet afleiden van de prestaties. De roestvrijstalen kast is waterbestendig tot 300 meter en huisvest een Zwitsers automatisch uurwerk.

 

Bekijk collectie