Type what you are searching for:

Uitnodiging: de lancering van de QLOCKTWO Moon

De QLOCKTWO Moon is een heel bijzondere klok die erom vraagt hem in het echt te bewonderen. Dat kan, want de Nederlandse lancering vindt plaats bij Van Hell juweliers. En u bent van harte uitgenodigd!

De klokken en horloges van QLOCKTWO die de tijd in woorden aangeven, kent u waarschijnlijk al, maar met de QLOCKTWO Moon is er opnieuw een verbazingwekkende klok cq. kunstwerk. De QLOCKTWO Moon toont het tijdsverloop van een maancyclus in 28 terugkerende intervallen – van volle maan tot volle maan – door middel van 14 prisma’s.

Hoe dit eruit ziet, ziet u op donderdag 13 juni bij Van Hell juweliers in Apeldoorn. Het event begint om 19:00 uur waarna u onder het genot van een hapje en een drankje de klok kunt bewonderen.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om dit event bij te wonen dan ontvangen wij u graag op een ander moment om deze Nederlandse primeur te komen bewonderen. De QLOCKTWO Moon is vanaf dinsdag 18 juni te zien in de winkel in Apeldoorn.

 

QLOCKTWO collectie