Type what you are searching for:

Het merk van de maand, Annamaria Cammilli

Kent u Annamaria Cammilli al? Wij stellen haar graag even aan u voor want dit Italiaanse juwelenmerk brengt ons kunstwerkjes waar we trots op mogen zijn.

 

Elk juwelenmerk heeft iets bijzonders, maar de juwelen van Annamaria Cammilli zijn ware kunstwerkjes. Dat is ook logisch want de Italiaanse is van oorsprong schilder en beeldhouwer. Sinds 1983 gebruikt ze haar artistieke talent voor haar eigen juwelenmerk. Het Italiaanse merk, dat zijn basis heeft in Florence, onderscheidt zich door sculpturale creaties die opvallen door de uitzonderlijke beeldende kracht van hun vormen. Door de jaren heen is haar unieke manier van sieraden maken uitgegroeid tot een ware stijl, met een originele en zeer herkenbare creatieve boodschap. Het zijn juwelen met een artistieke ziel.

 

Annamaria Cammilli is nieuw bij Van Hell juweliers en we nodigen u dan ook van harte uit om de collectie te komen bekijken. Wat opvalt in de ontwerpen van Annamaria Cammilli is dat we naast creativiteit ook het vakmanschap van de goudsmid zien. De driedimensionaliteit van de vormen wordt versterkt door de afwisseling tussen de gepolijste oppervlakken en de speciale fluweelachtige afwerking van goud. Deze eigen Aetherna afwerkingsmethode geeft de juwelen van Annamaria Cammilli een zijdezacht uiterlijk.

 

Bijzonder zijn ook de beroemde acht kleuren goud van Annamaria Cammilli. Dit is een hulpmiddel om de creatieve mogelijkheden uit te breiden door met verschillende tinten te spelen, en tegelijkertijd elke vrouw de nuance te laten kiezen die het beste bij haar persoonlijkheid en huidskleur past. De acht unieke tinten zijn verfijnd en verschillend van elkaar, variërend van het tijdloze Yellow Sunrise tot de bijzondere Black Lava.

 

Bekijk collectie