Type what you are searching for:

Het laatste nieuws

Bij Van Hell juweliers zitten we nooit stil en daarom hebben we weer veel nieuwe horloges en sieraden in onze vitrines mogen verwelkomen. Kom ze zelf bekijken of verheug u er alvast op met deze preview.

 


 

Longines Conquest

De Conquest van Longines is er in verschillende uitvoeringen, maar deze intens paarse variant is niet te missen. Het paars van de wijzerplaat en de rubber band combineert fraai met de kast van edelstaal en roségoud. Het geheel geeft aan dit horloge een sportieve en elegante uitstraling. En ook niet onbelangrijk voor een horloge: door het vernieuwde wijzerplaatontwerp zijn de tijd en de datum duidelijk afleesbaar. Dankzij een Zwitsers automatisch uurwerk is dit met een gangereserve van 72 uur maar liefst drie dagen gegarandeerd.

 


 

Longines Elegant

Voor dames die in hun horloges en sieraden een klassieke smaak hebben, maar toch onderscheidend willen zijn, is er de Longines Elegant collectie. Het horloge heeft een edelstalen kast met een roségouden ring op de lunette. De wijzerplaat is van parelmoer en hierop geven twaalf briljant geslepen diamanten de uren aan. Op 3 uur vinden we de datumaanduiding en op 6 uur de maanfase. Met dit dameshorloge heeft Longines precies de balans gevonden tussen klassiek en onderscheidend.

 


 

Longines DolceVita

Klein, maar krachtig is de DolceVita een meesterwerk in de collectie van Longines. Het dameshorloge heeft de kenmerkende rechthoekige kast, dit keer van staal in een afmeting van 21,5 x 29 millimeter. In de kast treffen we de zilverkleurige Cosmo-ronde wijzerplaat waarop de uren, minuten en een kleine seconde worden aangegeven. De wrap around lederen armband maakt van deze DolceVita een speels sieraad.

 

Bekijk collectie
 


 

Georg Jensen Signature Diamonds Collier

Minimalistisch is dit collier van Georg Jensen zeker, maar ook beslist buitengewoon elegant. Het geelgouden collier heeft drie tussenstukjes met briljant geslepen diamanten zodat deze zich verspreiden door het sieraad. De diamanten zijn gezet op de Signature Georg Jensen manier, waardoor ze schitteren door de optimale lichtval. Door de subtiele aanwezigheid is dit collier gemaakt om dagelijks te dragen.

 

Bekijk collectie
 


 

Bron Catch armband

Deze familie van Bron doet haar naam eer aan – wat een heerlijke Catch! In deze roségouden armband bestaat de kleurrijke ‘vangst’ uit cabochon geslepen aquamarijn, random geslepen witte maansteen en citrien. De armband is onderdeel van de nieuwe Lighthouse-collectie. Zee, zon en wolken zie je terug in de kleurencombinatie van deze heerlijke Catch armband.

 

Bekijk collectie
 


 

R&C Diamonds York RT

R&C Diamonds maakt al sinds 1947 juwelen in eigen land, maar met deze ring neemt het ons mee de Noordzee over. Het is de York RT, een gouden ring met een prachtige cabochon geslepen roze toermalijn van 9×7 millimeter. De ring is er in verschillende goudsoorten en kleurstenen.

 

Bekijk collectie