Type what you are searching for:

Welkom bij Maison Quote, 14 en 15 juni

Maison Quote is een jaarlijks event waar bezoekers genieten van mooie ervaringen, aangenaam gezelschap en vooral veel mooie producten. Dat willen wij natuurlijk niet missen. Komt u ook?

Maison Quote is op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni te vinden in Parc Broekhuizen te Leersum. In deze stijlvolle omgeving is Van Hell juweliers aanwezig met de merken Breitling, BRON en QLOCKTWO. Wij tonen u hier graag uitgebreid de mooiste collecties.

Maar Maison Quote heeft meer te bieden. Geniet bijvoorbeeld van de tastings van FeverTree, Remy Martin en The Dalmore, leer over kledingetiquette bij LaDress, bewonder de bolides van Lucid en bekijk een splinternieuw Vanquish-jacht. Of neem deel aan de masterclass investeren in horloges door horloge-expert en 0024 hoofdredacteur Harry Wijnschenk.

 

Heeft u ook zin in een mooie en interessante dag?

Neemt u dan contact met ons op voor verdere details en wellicht mogen wij u dan verwelkomen bij Maison Quote.

 

Van Hell Amersfoort     Van Hell Apeldoorn