Type what you are searching for:

Het laatste nieuws

Bij Van Hell juweliers zitten we nooit stil en daarom hebben we weer veel nieuwe horloges en sieraden in onze vitrines mogen verwelkomen. Kom ze zelf bekijken of verheug u er alvast op met deze preview.

 


 

Bigli Mini Sweety

De Mini Sweety van Bigli viert dit jaar alweer haar vijftiende verjaardag. Voor wie ook iets te vieren heeft, is er de 15 years Mini Sweety edition. Deze bestaat uit ringen met een geboortesteen voor elke maand. Deze groene toermalijn is de geboortesteen voor de maand oktober, al betekent dat niet dat de drager per se in oktober moet zijn geboren. Het is immers gewoon een prachtige ring, die bovendien perfect met andere ringen is te combineren.

 


 

Bigli geboortestenen

De kenmerken en therapeutische krachten van geboortestenen hebben door de geschiedenis heen mensen over de hele wereld gefascineerd. Elke maand van het jaar heeft zijn specifieke steen met zijn eigen bijzondere aspecten. Bigli heeft nu een reeks verschillende Mini Sweety-kleurstenen zorgvuldig uitgekozen om een geboortesteen-edelsteen te worden. Ze zullen een soort talisman worden voor degenen die er een speciale betekenis aan geven. We vinden ze alle twaalf in de 15 years Mini Sweety edition. Een daarvan is deze Mini Sweety-ring in 18kt roségoud en afgewerkt met London Blue Topaz, parelmoer en blauwe diamanten in de scheen.

 


 

Bigli Elements x Mini Sweety

Dit Mini Sweety collier is vervaardigd in 18kt roségoud en afgewerkt met Bigli’s favoriete kleurstenen en elementen. Het collier werpt een nieuw licht op Bigli’s iconische Mini Sweety collectie, gecombineerd met de nieuwste Elements-collectie.
De prachtige cabochons, verkrijgbaar in vijftig uitzonderlijke tinten, zijn absoluut het meest opvallende Bigli-kenmerk. De collectie is tot stand gekomen met behulp van een ingenieuze superpositietechniek waarbij verschillende lagen steen worden gecombineerd om telkens nieuwe kleuren, verschillende tinten en intensiteiten te creëren. Dit roségouden collier heeft een lengte van 87 centimeter. Ze combineert diamanten met turkoois, citroenkwarts, bergkristal, groene agaat, parelmoer en blauwe topaas.

 

Bigli collectie
 


 

Breitling Navitimer Automatic

Goed nieuws voor liefhebbers van Breitling: er zijn heel veel nieuwe modellen binnen. De keuze is dus groot, maar dit model lichten we er graag even uit. Het is de Navitimer Automatic 41, die opvalt door zijn rustige en heldere uitstraling. Dat is grotendeels te danken aan de uitgebalanceerde wijzerplaat waarop de uren, minuten en seconden worden weergegeven. Daar omheen zien we de bekende cirkelvormige rekenliniaal die wordt aangedreven door de 18 karaat roségouden bidirectionele roterende ring. Kast en band zijn gemaakt van edelstaal en roségoud, waarop de afwisselend gepolijste en geborstelde afwerkingen op het staal zorgen voor een dynamisch lichtspel.

 

Breitling collectie
 


 

Pre-owned: IWC Portugieser Perpetual Calendar

Regelmatig mogen we de pre-owned collectie aanvullen met een pareltje. Een horloge dat het waard is om aan een tweede leven te beginnen bij een nieuwe eigenaar. Zo’n horloge is deze geelgouden Portugieser Perpetual Calendar van IWC. Bijzonder aan dit horloge is de eeuwigdurende kalender. Waar normaliter verschillende correctie pushers op de zijkant van de kast aanwezig zijn, kan dankzij de revolutionaire vinding van meester-horlogemaker Kurt Klaus de eeuwigdurende kalender met slechts de kroon worden ingesteld. Deze techniek zagen we voor het eerst in de Portugieser in 2003. Deze iconische IWC-complicatie heeft een dagaanduiding, datumaanduiding, dubbele maanfase, gangreserve indicatie, jaaraanduiding, maandaanduiding en perpetual calendar. Het horloge is compleet met doos en papieren, heeft recent volledig onderhoud gehad en wacht nu in Apeldoorn op de tweede eigenaar.

 

Pre-owned collectie