Type what you are searching for:

SAVE THE DATE 29 juni, een meet & greet met Yvo Staudt

Een horloge van Staudt Chronometrie is al een plezier om naar te kijken, maar nog mooier is het als het persoonlijk wordt. Dat kan op zaterdag 29 juni tijdens een meet & greet met Yvo Staudt.

De keuze voor een horloge is al een heel persoonlijke beslissing, maar steeds vaker zien we de behoefte om het te personaliseren. Dat ziet ook Yvo Staudt, oprichter van Staudt Chronometrie. Op zaterdag 29 juni is hij de hele dag aanwezig bij Van Hell juweliers in Apeldoorn. U bent welkom voor een meet & greet met de man achter Staudt Chronometrie, die graag meer vertelt over de mogelijkheden voor personalisering.

De mogelijkheden voor personalisering zijn groot bij Staudt, want de Nederlandse horlogemaker weet dat het belangrijk is een horloge te creëren dat het verhaal van de drager weerspiegelt. Zo kan dit verhaal aan toekomstige generaties worden doorverteld. Bijvoorbeeld met een tekst, familiewapen, logo of zelfs een vingerafdruk op de wijzerplaat. Of zelfs met een minuscule gravure in de kroon. Heeft u zelf een idee voor een persoonlijk horloge? Yvo Staudt hoort het graag van u.

 

Staudt collectie