Type what you are searching for:

Hoera geslaagd!

12 juni is een dag waar veel jongeren naar uitkijken. Op deze dag worden de examenuitslagen bekendgemaakt. Wie is straks trots, waar kan de vlag uit en hoe verrast u de geslaagden met een onvergetelijk geschenk?

 


 

Tijdloos

Wellicht zijn ze aan de mobiele telefoon gewend om te zien hoe laat het is, maar is een diploma-uitreiking niet hét moment om kennis te maken met een serieus, volwassen horloge? Bijvoorbeeld de Classima 10783 van Baume & Mercier. De edelstalen chronograaf heeft een groene wijzerplaat met subdials in leisteengrijs wat zorgt voor een opvallende esthetiek. Het horloge bevat een Zwitsers automatisch uurwerk en heeft een tijdloze elegantie waar de geslaagde nog heel lang plezier van zal hebben.

 

Baume & Mercier collectie
 


 

Een bijzonder geschenk voor hem

Een bijzonder moment vraagt om een bijzonder geschenk. Voor wie een diploma in ontvangst mag nemen, kan dat deze zegelring zijn. De ring voor heren is gemaakt van 14k roségoud in combinatie met de donkergroene edelsteen jaspis.

 


 
 

Waardering voor haar

Jonge dames die een examen hebben gehaald, zijn klaar voor een net zo succesvolle toekomst. Toon uw waardering voor haar harde werken met deze zegelring (pinkring). De ring is gemaakt van 14k geelgoud met blauwlagensteen. Met een mooie gravure in de steen of in de band van de ring kunnen we deze nog persoonlijker maken.

 


 

Modieus

Een modieus geschenk voor nu kan een kostbaar bezit voor altijd zijn. Dat is deze geelgouden slavenarmband van Fjory. Het is bovendien een geschenk dat eindeloos veel combinatiemogelijkheden biedt, perfect dus voor de jonge vrouw die de mode volgt. De armband kan goed solitair worden gedragen, maar zeker ook in combinatie met andere armbanden.

 

Fjory collectie
 


 

Voor altijd

Een pen om zuinig op te zijn. Dat is de Meisterstück Rose Gold-Coated Classique Ballpoint van Montblanc. De pen is gemaakt van diepzwart edelhars met roségoud vergulde details. De pen uit de chique Meisterstuck-collectie ligt soepel in de hand en vraagt erom nog meer examens te mogen maken, contracten te tekenen of mooie brieven te schrijven.

 

Montblanc collectie