Type what you are searching for:

Knusse dagen en warme herfstkleuren

Geniet u er ook zo van? De natuur in alle kleuren van het herfstpalet is nu op zijn mooist, dus trek er op uit en geniet ervan. Zou u daarna ook een beetje van de herfst mee naar huis willen nemen? Dan kiest u met deze sieraden en horloges in herfstkleuren voor de juiste stijl om nog heel lang van te genieten.

 


 

Pompoen-oranje

De prachtige kleur van de pompoen is overal geschikt voor en dat geldt ook voor deze Petite Promesse van Baume & Mercier. Het horloge heeft een zeer kleine edelstalen kast met een diameter van slechts 22 millimeter. In de lunette zijn briljant geslepen diamanten gezet die elegant met de vorm van de kast meelopen. De oranje wrap-around lederen band geeft het geheel een frisse, speelse uitstraling, in de herfst en elk ander jaargetijde.

 
Bekijk Baume & Mercier collectie
 


 

Rood

Het rood van de bladeren, de vroeg ondergaande zon en de warmte van een gezellige herfstavond. Met zijn opvallend rode wijzerplaat is deze MeisterSinger Neo er helemaal klaar voor. Het rood van de wijzerplaat komt nog eens extra krachtig naar voren omdat deze is geplaatst binnen een zeer smalle lunette en onder het koepelvormige hesalietglas. Achter deze rode wijzerplaat tikt een automatisch uurwerk waarmee MeisterSinger de tijd in uren aangeeft.

 
Bekijk MeisterSinger collectie
 


 

Burned Coral en Tiger Eye

Het is heel eenvoudig om in de collectie van Bigli een sieraad te vinden dat past bij het enorme scala aan herfstkleuren waarmee de natuur ons verblijdt. Het aantal kleuredelstenen in de collecties van Bigli is immers zo groot dat we elke herfstdag wel een andere kleur of kleurcombinatie zouden kunnen dragen. Zoals deze ringen uit de Mini Sweety-collectie. De rode steen heeft van Bigli de naam Burned Coral gekregen. Daarnaast zien we Pure Tiger Eye, een prachtige tijgeroog. De roségouden ringen zijn afzonderlijk te dragen, maar combineren ook mooi met andere ringen om samen een uitbundig herfstboeket te vormen.

 
Bekijk Bigli collectie
 


 

Licht in donkere avonden

Deze roségouden oorhangers met Hessoniet maken deel uit van de Let it Glow-collectie van Bron. Het gloedvolle Hessoniet zorgt dan ook voor een warme straling tijdens kille herfstavonden of koude nachten. De 18 karaat roségouden oorhangers maken deel uit van de Catch-familie van Bron en boven de briolet geslepen Hessoniet zijn bruine zirkonen in gladomzetting gezet. Het zijn opvallende oorhangers die licht en warmte brengen als de natuur dat even niet doet.

 
Bekijk Bron collectie