Type what you are searching for:

Van Hell Juweliers wenst u goede kerstdagen en een sprankelend en gezond 2023

Tijdens deze dagen zo kort voor kerst is de kans groot dat we u al een persoonlijke kerstwens hebben mogen brengen, maar mochten we u niet zien voordat de feestdagen aanbreken: wij wensen u allen een heel fijn kerstfeest en een sprankelend 2023. We hopen dat u geniet van deze mooie dagen en van het gezelschap van de mensen die u dierbaar zijn.

 


 

Van Hell Team Amersfoort


van links naar rechts: Desiree Giesbers, Martijn van Hell, Carry Salario, Aart van Hell, Joanne van Schaik- van Hell, Hans Cramer en Yulia ten Bokum

 
Openingstijden Amersfoort
 


 

Van Hell Team Apeldoorn


van links naar rechts: Robert Eijck, Debbie Baatenburg de Jong, Koen Simon, Mirjam Visser – van Hell, Ab van Hell, Leon van Hell, Corrie van den Adel – van Hell en Truda van Hell. (Roland Paanakker ontbreekt op de foto maar maakt wel deel uit van het team.)

 
Openingstijden Apeldoorn